Grijze keukens

Grijze keukens

Grijze keukens komen niet vaak als eerste in gedachte bij mensen die graag een nieuwe keuken willen aanschaffen. Er wordt vaak eerst aan witte keukens of zwarte keukens gedacht. Maar grijze keukens zijn spannend in uw interieur waar u nooit op uitgekeken raakt! We vertellen u graag op deze pagina waar u moet kiezen voor een grijze keuken! Wilt u alvast geinspireerd worden? Vraag dan kosteloos ons Tieleman Keukens keukemagazine aan. 

Vraag keukenmagazine aan

Vele tinten grijs

Wilt u kleur in de keuken maar niet te opvallend? Overweeg dan eens een grijze keuken. Grijs is een ideale kleur om te combineren; zo kunt u bijvoorbeeld grijs combineren tot een blauw grijze keuken. Combineer met lichte kleuren voor een mooi contrast, of juist met een donkere kleur. Een grijze keuken kan meer warmte en sfeer uitstralen dan een witte keuken. Ook kan een grijze keuken juist heel modern of industrieel ogen. Ontdek alle combinatiemogelijkheden en grijstinten. Wat dacht u van een lichtgrijze keuken of een antraciet grijze keuken? Ook een zandgrijze keuken of juist een donkergrijze keuken zijn prachtige mogelijkheden als het gaat om keukens. Er is altijd wel iets bij wat perfect past in uw interieur. 

Grijze moderne keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Variëren met grijze keukens

Met een grijze keuken kunt u bovendien enorm variëren: van een romantische sfeer tot een industriële sfeer. U kunt ook eindeloos combineren, bijvoorbeeld met een betonnen gietvloer of met hout. Afhankelijk van de stijl die u wilt creëren, is het mogelijk de grijze keuken te verfijnen. Denk hierbij aan het werkblad van de keuken, de manier waarop apparatuur wordt weggewerkt, de keuze voor een kraan et cetera. Landelijke grijze keukens zijn bijvoorbeeld ook een optie die het overwegen zeker waard zijn. Denk ook aan de kleuren: van licht tot donker, alles kan met grijs!

Elementen in grijs

Welke sfeer wilt u uitstralen in uw keuken? Het kan beter bij uw gewenste uitstraling passen als u slechts grijze elementen gebruikt in uw keuken. Denk dan aan grijze wand- en vloertegels. Of een prachtig grijs aanrechtblad. Om de kleur grijs wat meer body te geven in uw keuken kunt u ook de keukenkastjes in een grijstint kiezen of bijvoorbeeld het kookeiland. Wij adviseren u graag en informeren u graag over alle mogelijkheden voor een grijze keuken of grijze elementen in uw keuken. 

Grijze keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Grijze keuken van Tieleman keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Brochure aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van grijze keukens, dan raden wij u aan om eens langs te komen in onze showroom in Middelharnis. Uiteraard kunt u ook eerst een brochure aanvragen en deze op uw gemak doorbladeren. Wilt u direct een afspraak maken in onze showroom, dan is dat mogelijk: maak direct een afspraak

Grijze keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Grijze keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek