Grijze keukens

Veel mensen die een nieuwe keuken willen, denken als eerste na over de kleur. Daarbij wordt vaak gedacht aan witte keukens en zwarte keukens, maar heeft u wel eens aan grijze keukens gedacht? U raakt nooit uitgekeken op grijze keukens, want deze kleur blijft spannend in uw interieur.

Wilt u inspiratie? Vraag dan het kosteloze Tieleman Keukens keukenmagazine aan.

Vele tinten grijs

Wilt u kleur in de keuken maar niet te opvallend? Overweeg dan eens een grijze keuken. Grijs is een ideale kleur om te combineren. Combineer met lichte kleuren voor een mooi contrast, of juist met een donkere kleur. Een grijze keuken kan meer warmte en sfeer uitstralen dan een witte keuken. Ook kan een grijze keuken juist heel modern of industrieel ogen. Ontdek alle combinatiemogelijkheden en grijstinten. Er is altijd wel iets bij wat perfect past in uw interieur. 

Grijze moderne keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Variëren met grijze keukens

Met een grijze keuken kunt u bovendien enorm variëren: van een romantische sfeer tot een industriële sfeer. U kunt ook eindeloos combineren, bijvoorbeeld met een betonnen gietvloer of met hout. Afhankelijk van de stijl die u wilt creëren, is het mogelijk de grijze keuken te verfijnen. Denk hierbij aan het werkblad van de keuken, de manier waarop apparatuur wordt weggewerkt, de keuze voor een kraan et cetera. Landelijke grijze keukens zijn bijvoorbeeld ook een optie die het overwegen zeker waard zijn. Denk ook aan de kleuren: van licht tot donker, alles kan met grijs!

Elementen in grijs

Welke sfeer wilt u uitstralen in uw keuken? Het kan beter bij uw gewenste uitstraling passen als u slechts grijze elementen gebruikt in uw keuken. Denk dan aan grijze wand- en vloertegels. Of een prachtig grijs aanrechtblad. Om de kleur grijs wat meer body te geven in uw keuken kunt u ook de keukenkastjes in een grijstint kiezen of bijvoorbeeld het kookeiland. Wij adviseren u graag en informeren u graag over alle mogelijkheden voor een grijze keuken of grijze elementen in uw keuken. 

Grijze keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Grijze keuken van Tieleman keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Brochure aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van grijze keukens, dan raden wij u aan om eens langs te komen in onze showroom in Middelharnis. Uiteraard kunt u ook eerst een brochure aanvragen en deze op uw gemak doorbladeren. Wilt u direct een afspraak maken in onze showroom, dan is dat mogelijk: maak direct een afspraak

Grijze keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Grijze keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek