Tieleman

Binnenkijken: een kijkje in een hele bijzondere Tieleman-keuken te Den Haag

  

Binnenkijken: een kijkje in de Tieleman-keuken,  dit keer in de mooie en bijzondere buurt Sophialaan in Den Haag

​Exclusieve allure
​​De unieke combinatie van olijfhout, koper, roestvrijstaal en tuigleder geeft deze keuken in een voormalige stadsvilla in Den Haag een ongekend luxe aanzien. Tegelijkertijd is de keuken ingetogen en uitgebalanceerd.

Deze keuken is gebaseerd op de exclusieve concept Corio, een ontwerp van Eric Kant voor Tieleman Keukens. “Slechts een bezoek aan de showroom was nodig om de Engelse opdrachtgevers te overtuigen van de unieke waarde van deze keuken”, vertelt adviseur Robbert Deurloo.

Persoonlijke selectie
Achter elk materiaal dat in deze keuken is verwerkt, schuilt een verhaal. Het olijfhout is dusdanig geselecteerd, dat het fineerbeeld horizontaal doorloopt. Het tuigleder, uit de buffelnek, is afgewerkt met stiksels. Het koperen stollen zijn tot precies de juiste kleur verzuurd en blank gelakt. Achter de verticaal geslepen roestvrijstalen deuren, waarachter de koeler en vriezer schuilgaan, zijn op de randen prachtig omgezet en, om de hoogte te benadrukken, verticaal geborsteld.

Koninklijk
En dat is nog niet alles, vertelt Robbert. “De plinten, afzuigkap, luifel en greeplijsten zijn afgewerkt met spuitmetaal. Daarbij wordt een vloeibaar metaal op een gladde ondergrond gespoten en dat geeft een hele bijzondere uitstraling.” Behalve mooi is de keuken ook praktisch. “Vlekken in het leer kunnen letterlijk met een föhn worden verwijderd en het werkblad van Dekton is onverwoestbaar.” Een keuken vol unieke materialen, op een uitgebalanceerde manier toegepast: alleen zo’n keuken past in zo’n koninklijke omgeving.

Identikit
Materialen: olijfhout, roestvrijstaal en tuigleder voor de kastfronten, koper voor de stollenwanden, Dekton voor het werkblad en spuitmetaal voor overige details
Apparatuur: koffiemachine, combi-oven, grote oven, stoomoven, wijnklimaatkast en vaatwasser van Miele, afzuigkap van Novy, kookplaat van ATAG en Fusion kraan van Quooker

Designer:  Robbert Deurloo:​ Vlekken in het leer kunnen letterlijk met een föhn worden weggeblazen. Een keuken vol unieke materialen, op een uitgebalanceerde manier toegepast​.

​Bron: Stijlvol Wonen
Fotografie:  Denise Keus​

Nog meer keukeninspiratie opdoen met geplaatste keukens door Tieleman:  https://www.tielemankeukens.nl/geplaatste-keukens

Specificaties

Kleur: Marmer, beton, hout, leer, rvs, koper

  • Tieleman Exclusief
  • High-end keuken
  • Eric Kant Design keuken
  • Tieleman
  • Miele
  • Arte Dekton
  • Novy
  • Atag
  • Quooker Fusion

Interesse in deze keuken? Maak een afspraak!

  

Vergelijkbare keukens:

Schüller Classic / Kristalgrijs Fluweelmat

Schüller Classic / Kristalgrijs Fluweelmat

Bekijk keuken
Tieleman Exclusief Ruvido by Mereno & Eric Kant

Tieleman Exclusief Ruvido by Mereno & Eric Kant

Bekijk keuken
Binnenkijken in een Tieleman-keuken in Middelharnis

Binnenkijken in een Tieleman-keuken in Middelharnis

Bekijk keuken
Keller Loevestein

Keller Loevestein

Bekijk keuken