Tieleman

Novy afzuigkappen: de 12 mooiste afzuigsystemen

  

Geen ronkende afzuigkap meer, maar een aangename stilte tijdens het koken. Klinkt dit jou goed in de oren? Kies dan voor één van onze Novy afzuigkappen.

Gratis keukenmagazine aanvragen

Stilte, het mooiste geluid dat er is. Het geluid van helemaal niets. Het bedrijf Novy maakt afzuigkappen die zeer stil zijn, waardoor je met plezier kunt koken. Daarnaast zijn Novy afzuigkappen schitterend om te zien. Wij hebben de elf fraaiste modellen geselecteerd. Welke kies jij?

1. Novy Zen

Een van de mooiste afzuigkappen van Novy is de Zen. Neem bijvoorbeeld de onderstaande uitvoering (120 cm / warm wit). De afzuiging is geïntegreerd in een prachtige hanglamp. Het afzuigsysteem is stil, stopt automatisch en heeft een maximaal afzuigrendement. De Zen wordt geleverd met een set lange ophangkabels, waardoor dit afzuigsysteem ook in hoge ruimtes te gebruiken is. 

Lees verder over de Novy Zen

novy zen afzuigkappen

novy zen afzuigkappen

2. Novy Mood

Iets voordeliger is de Novy Mood. Deze afzuigkap is niet aan alle kanten verlicht - zoals de Zen - maar oogt wel futuristisch en modern. De kleur- en lichtintensiteit is instelbaar. De Mood is makkelijk te installeren en is muisstil.

novy zen afzuigkappen

novy zen afzuigkappen

3. Novy Cloud

Een Sonos Bar tegen het plafond? Het lijkt er wel op! De Novy Cloud is een slanke plafondunit, die ook nog eens licht geeft (2.700 - 4.000 K). De Cloud is van aluminium, geeft aan wanneer hij gereinigd moet worden en wordt geleverd met een afstandsbediening. De Novy Cloud is ook beschikbaar in de kleur zwart.

4. Novy Up_side

Liever de afzuiging in het werkblad? Kies dan voor de Novy Up_side. Deze afzuiging werkt op twee niveaus: op werkbladhoogte en uitgetrokken naar boven toe. De koopdampen worden snel weggezogen. De klep op de Up_side is kantelbaar.

5. Novy Vision

Een afzuigkap met visie? Op de vijfde plek staat de Novy Vision. Een prachtige wandschouw, die verkrijgbaar is in de uitvoeringen zwart en wit glas. Inclusief LED-verlichting, automatische stopfunctie, touchbediening en reinigingsindicatie. Verkrijgbaar in de breedtes 75, 90 en 120 centimeter.

novy zen afzuigkappen

novy zen afzuigkappen

6. Novy Maxi Pure'line

Een van de tien mooiste afzuigsystemen van Novi is de Maxi Pure'line. Deze plafondunit is haast niet te zien, zeker niet in de kleur wit. Toch vinden wij dat deze plafondunit best gezien mag worden, zoals hieronder in RVS. De Novy Maxi Pure'line geeft geen licht en is 150 centimeter breed. Liever een smalle unit? Kies dan voor de normale Pure'line met een breedte van 90 of 120 centimeter breed.

novy zen afzuigkappen

7. Novy Fusion pro

De Novy Fusion pro is een traditionele afzuigkap met een spannende kantelbare klep van transparant glas. De kantelbare klep zorgt voor een optimaal opvangbereik en is volledig onzichtbaar in gesloten positie. Handig: de Fusion Pro is makkelijk te integreren in een smalle bovenkast met een inbouwdiepte van 35 centimeter. De Novy Fusion Pro is verkrijgbaar in 60, 90 en 120 cm.

8. Novy One

De Novy One is een kookplaat met geïntergreerde werkbladafzuiging. Handig! Ben je niet aan het koken? Dan ziet de plaat er schitterend uit. De werkbladafzuiging is dan niet zichtbaar. Kookdampen en geurtjes worden snel afgevoerd naar het midden. 

9. Novy vlakscherm

De Novy Vlakscherm kan makkelijk geïntegreerd worden in verschillende bovenkasten en is verkrijgbaar in de breedtes 60 en 90 centimeter. Het is een strakke afzuigkap met een forse decorlijst.

10. Novy Touch

De lijstafsluiter is de Novy Touch. Een inbouwunit met wit opaalglas en geluiddemper. Je kunt deze Touch kopen in de formaten 60 en 90 centimeter. Deze Novy Touch is in te bouwen in een decoratieve schouf of in een diepe kast.

novy zen afzuigkappen

11. Novy panorama

Wilt u een award-winnende afzuigkap en kookplaat ineen? Kies dan voor de creme de la creme onder de Novy's: de Panorama. Meer weten? Leest u dan hier verder.12. Novy Up 

De Novy Up is erg stil en efficiënt en speelt in op de kookbehoefte. Kookdampen worden direct afgezogen waar deze ontstaan, de afzuigtoren kan namelijk op hoogte ingesteld worden. Ook de richting van afzuiging kan middels de regelbare klep aangepast worden. De Novy Up kan toegepast worden met een afvoer naar buiten en als recirculatie. Ook is zowel opbouw als vlakbouw mogelijk. Lees hier meer over de Novy Up.

Kom naar onze showroom

Wil je Novy-afzuigsystemen bekijken? Maak een afspraak in de showroom van Tieleman Keukens en een keukenadviseur laat jou de mooiste modellen zien. Je kunt bij ons een los Novy-systeem kopen, maar het is tevens mogelijk om Novy-apparatuur in een nieuwe keuken aan te schaffen.

Maak een afspraak

Waarom Novy?

Koken in stilte
Novy is specialist in stille afzuiging. Je hoort bijna een speld vallen wanneer je kookt. Want de keuken van vandaag is dé plek waar gekookt, gegeten en geleefd wordt. Een stille afzuigkap van Novy geeft jou alle ruimte om te leven in de keuken zoals jij dat wilt.

InTouch
Kies jij voor een combinatie van de Novy-afzuigkap en een Novy-inductiekookplaat, geniet dan van de mogelijkheid om jouw afzuigkap te bedienen vanaf de kookplaat met InTouch.

5 jaar garantie
Wist je dat Novy standaard 5 jaar garantie geeft op alle producten? De apparaten gaan namelijk enorm lang mee. Gedurende vijf jaar betaal jij geen materiaalkosten. En in de eerste twee jaar komen ook de eventuele kosten voor arbeidsloon voor rekening van Novy.


Voor meer informatie kunt je kijken op Novy Nederland en Belgie