Novy Fusion Pro afzuigkap

Novy Fusion Pro afzuigkap

De Novy Fusion Pro is een mooie en subtiele oplossing voor iedere keuken. Een afzuigkap is noodzakelijk om de kookgeuren uit de keuken te verwijderen. Maar een afzuigkap neemt ook vaak veel ruimte in beslag. Heeft u bovenkastjes in de keuken, dan bent u al snel veel ruimte kwijt voor de afzuigkap. De Fusion Pro is compact en heeft een elegant design.

Novy Fusion Pro
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Handig voor ondiepe bovenkasten

Voor elke keukensituatie is een geschikte afzuigkap, zo ook voor kleine keukens waarbij u alle ruimte zo optimaal mogelijk wilt benutten. Het is natuurlijk zonde als u veel ruimte kwijt bent voor de afzuigkap. Want waar moet u bijvoorbeeld al uw kruiden kwijt? Naast dat de Fusion Pro een handige uitsparing heeft, beschikt u ook over maximale opbergruimte.

Maximale opbergruimte is één van de vele voordelen van deze vlakschermkap. Zo heeft de Fusion Pro een effectieve stille afzuiging, efficiënte meerlagige vetfilters en is het mogelijk om de afzuigkap te bedienen vanaf de kookplaat. Na gebruik verdwijnt de Fusion Pro naadloos in de kast. Dit zorgt ervoor dat de afzuigkap niet opvalt in de keuken en de strakke lijnen van de bovenkasten behouden blijven.

Elegant design

Om de kookgeuren zo goed mogelijk af te voeren naar de afzuigkap, heeft de Fusion Pro een transparante klep die u tijdens het koken kunt kantelen. Handig, zo vergroot u namelijk het opvangoppervlakte van de kookdampen en worden ze direct naar de juiste plaats afgevoerd. De afvoer kan zowel naar buiten zijn als een recirculatiesysteem.

Bij een recirculatiesysteem worden de kookdampen gezuiverd door een monoblock koolstoffilter. Dit koolstoffilter is voorzien van een natuurlijke coating die een duidelijke meerwaarde heeft op het gebied van geurabsorptie. Zo worden bijvoorbeeld sterke visgeuren voor 90 tot 100% geneutraliseerd. Het koolstoffilter is onderhouds- en budgetvriendelijk. Zo hoeft het filter maar slechts één keer per jaar geregeneerd te worden in de oven tussen de 100°-120°C (1uur) en heeft het filter een levensduur tot wel 6 jaar.

Novy Fusion Pro
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Meer weten?

De Novy Fusion Pro is verkrijgbaar in wit en antraciet. De witte variant is verkrijgbaar in 60 en 90 cm. De Antraciet heeft ook nog een uitvoering van 120 cm. Meer weten over deze compacte en elegante vlakschermkap? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze afzuigkap.

Novy Fusion Pro
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek