Tieleman

Novy Zen afzuigkap

  

Een goede afzuigkap is essentieel als u kookluchtjes in huis wilt voorkomen. Maar laten we eerlijk zijn: afzuigkappen zijn lang niet altijd even stijlvol. En ze nemen een hoop ruimte in beslag. Met de Novy Zen is dat probleem gelukkig opgelost, want deze afzuigkap is geiïntegreerd in een stijlvolle hanglamp.

Wat de Novy Zen zo baanbrekend maakt

Novy Zen

Van een afzuigkap heeft u wellicht bepaalde verwachtingen. Wij durven zo al te zeggen dat de Novy Zen aan al uw wensen voldoet. Graag zetten wij de voordelen voor u op een rijtje:

  • Een stil afzuigsysteem
  • Een afzuigsysteem dat automatisch stopt
  • Een maximaal afzuigrendement
  • Een prachtige integratie in een hanglamp

De Novy Zen wordt geleverd met een set stevige ophangkabels. Deze zijn zo lang dat het systeem ook in hoge ruimtes prima te gebruiken is.

Novy Zen

Novy Zen vs. Bora-afzuiging

Bora afzuiging

Lees hier meer over de Bora-afzuigingen -->

U bent ongetwijfeld al bekend met een afzuiging die verwerkt zit in het keukenblad, zodat u geen afzuigkap meer nodig hebt. Dit zijn de innovatieve afzuigsystemen van Bora. Misschien vraagt u zich daarom af wat er beter is: een Nova Zen of een Bora-afzuiging.

Het antwoord daarop is afhankelijk van uw wensen. De Novy Zen heeft als voordeel dat die verwerkt is in een lamp, waardoor die multifunctioneel is: hij geeft een prettig licht, ziet er stijlvol uit én kent een goed afzuigrendement. Het voordeel hiervan is dat u geen afzuigkap ziet maar een lamp. Kortom: het lijkt alsof u helemaal geen afzuigkap hebt. 

Beschikt u over een Bora-afzuiging, dan heeft u natuurlijk geen grote lamp (met daarin een afzuigkap) meer boven uw fornuis nodig. Wél bent u enige ruimte kwijt in uw keukenblad. De keuze hangt dus voor een groot deel van af van wat u praktisch en esthetisch het mooist vindt.

Inspiratie nodig? Bestel ons gratis keukenmagazine

Of het nu om de Novy, de Bora of de vele andere afzuigkappen en keukenattributen gaat: in ons gratis keukenmagazine doet u alle inspiratie op die u nodig heeft. Leuk voor als u nieuwe apparatuur wilt, een renovatie van uw huidige keuken of een geheel nieuwe keuken.

Vraag het magazine hier aan

Maak een afspraak