Novy plafondunit Pure Line

Novy plafondunit Pure Line

Wat verwacht u van een afzuigkap? Dat hij krachtig is en toch stil? Aanwezig, maar niet te opvallend? Eenvoudig te bedienen en toch boordevol technologie? Dan is een ingebouwde afzuigkap, discreet ingewerkt in het plafond boven het kookeiland of in een decoratieve nis, de perfecte keuze.

Novy Pureline is de nieuwe generatie inbouw afzuigkap: discreet, fluisterstil en uiterst efficiënt door een geoptimaliseerde randafzuiging. Met de ingewerkte dimbare ledspots en een intuïtieve bediening met afstandsbediening of via de geïntegreerde InTouch-bediening in de kookplaat staat dit assortiment voor optimaal comfort en eindeloos kookplezier.

Novy Pureline
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Krachtig en stil

Niet alleen qua design en veelzijdigheid scoort Pureline hoog. Ook de prestaties springen in het oog. De afzuigkappen zijn gemakkelijk te installeren. Bovendien zijn ze uitgerust met een hoge afzuigkracht, ideaal om grote afstanden tot maximaal 1,60 m tussen de kookplaat en de afzuigkap te overbruggen. Krachtige apparaten maken veel lawaai, maar met een geïntegreerde, geluiddempende motor of een motor op afstand binnenshuis, stellen ze ook op dat punt niet teleur. De Pureline is een van de meest stille en krachtige plafondapparaten op de markt. Stilte is belangrijk als u graag kookt en tegelijkertijd gasten wilt entertainen. Inbouwapparaten met een laag geluidsniveau zijn essentieel in open keukens die rechtstreeks in verbinding staan met de leefruimte. De afzuigkappen van NOVY zijn uiterst efficiënt en zo onopvallend dat u hun aanwezigheid vergeet. Ze vallen op door hun subtiliteit.

Geïntegreerde ledverlichting

Nog een handigheid van de Pureline is de vlak geïntegreerde, dimbare ledverlichting. Daarover zeggen de architecten: “Dat het toestelapparaat is uitgerust met functionele en sfeerverlichting is een pluspunt. Daardoor was er geen extra lichtpunt in de nis boven de kookplaat nodig.” Via de afstandsbediening kunt u de kleurtemperatuur van de vier geïntegreerde spotjes laten variëren van neutraal wit tot warm wit. En afhankelijk van de dampvorming tijdens het koken, kunt u de snelheid van de motor bepalen. De Pureline is dus niet alleen een doeltreffende afzuigkap. Het is ook een handige lichtbron en sfeermaker. De combinatie van esthetiek en comfort maakt dit apparaat onmisbaar in de keuken.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe Novy Up werkbladafzuiging? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Wij helpen u graag!Novy Pureline
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek