Novy Mood in warme steel look

Novy Mood in warme steel look

Met de Mood afzuigkap heeft Novy een bijzonder 2-in-1-element in hun assortiment. Design en sfeer zijn de basisprincipes van Mood. Het is dan ook een efficiënte afzuigkap én een verlichtingselement. In 2016 kwam Mood op de markt in de kleuren wit en later zwart, maar sinds maart 2020 heeft Novy het bijzondere exemplaar ook in een warme steel look.

De steel look sluit naadloos aan bij de trend van warme kleuren. Mood in steel is een perfecte combinatie met, bijvoorbeeld, een houten keuken. Ideaal in een strak interieur, maar even knap in combinatie met een klassieke look. Een eye-catcher in elke omgeving dus.

Novy Mood in warme steel look
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Mix & match

Mood is standaard voorzien van twee witte plafondelementen, al is er daar ook de keuze als accessoire voor zwarte of steel look elementen. Wie een nog opvallender statement wil maken, gaat voor een plafondplaat in wit, zwart of steel look. Mood laat zich mixen en matchen om elke keuken de juiste sfeer te geven.

Zelf sfeer creëren

Mood is een aanpasbaar verlichtingselement. Dat wil zeggen dat de lichtintensiteit en kleurwarmte aanpasbaar zijn. U kan dus kiezen tussen een warm en sfeervol wit, of een kouder en functioneel wit. De ledstrips zijn bovendien energiezuinig.

Stille kracht

Deze afzuigkap is niet alleen knap ontworpen, ze is ook ontzettend stil. De strakke look verstopt de innovatieve recirculatietechniek. Dankzij dat systeem worden geurtjes binnenshuis aangepakt en heeft u geen warmteverlies door afvoer naar buiten.

Novy Mood kopen?

Meer weten over de Novy Mood afzuigkap? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een verkoopadviseur. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken en het uitzoeken van een passende afzuigkap.

Novy Mood in warme steel look
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Novy Mood in warme steel look
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek