Novy Panorama: award-winnende afzuigkap en kookplaat ineen

Novy Panorama: award-winnende afzuigkap en kookplaat ineen

Novy is een echte grensverlegger onder de afzuigkappen. Waar de afzuigkap enkele jaren geleden nog een noodzakelijk kwaad was in de keuken, zijn de afzuigkappen anno vandaag stijlvol genoeg om de esthetiek van een keuken te bepalen. Met de Novy Panorama laat Novy zien dat ze niet alleen stijlvol materiaal afleveren, maar ook nog eens een technisch hoogstandje. Want de Panorama is niet slechts een afzuigkap, maar een afzuigkap en kookplaat ineen.

Droomcombinatie in de keuken: afzuigkap en kookplaat ineen

De techniek achter de Novy Panorama is zeer hoogwaardig. De ventilatietoren zit namelijk aan de achterkant gepositioneerd. En dit heeft nogal wat voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat kookdampen gemakkelijk worden geweerd, zodat uw huis lekker fris blijft ruiken. Doordat de Panorama over drie hoogtestanden beschikt, is de afzuiging ook ideaal wanneer u bijvoorbeeld hoge soeppannen op het vuur heeft staan.

Doordat de Panorama inschuifbaar is, is deze onzichtbaar wanneer u klaar bent met koken. De Panorama zakt namelijk weg in de kookplaat, waardoor deze niet meer zichtbaar is. U kunt in de afbeelding hieronder zien dat de Novy terugschuift in de kookplaat.

De Panorama beschikt over vier kookzones van 3700 W per zone. Doordat hij over automatische pandetectie beschikt, komt hij tevoorschijn zonder dat u daar moeite voor hoeft te doen. Kortom: de Panorama is perfect afgesteld op uw wensen.

Novy Panorama
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lees hier alles over onze Novy-afzuigsystemen

Laat u inspireren met ons kosteloze keukenmagazine 

Behalve de Novy beschikken wij over talloze andere merken. En natuurlijk ook keukens. Wilt u een mooi overzicht van de keukens, materialen en apparatuur die wij te bieden hebben? Vraag dan ons kosteloze keukenmagazine aan.

Keukenmagazine aanvragen

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Novy Panorama
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Novy Panorama
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek