Tieleman

Stille afzuigkap

  

Vandaag de dag is de keuken dé plek in huis waar geleefd wordt. Het is niet slechts meer de plek waar de maaltijden worden bereid, maar een plaats waar u heerlijk tot rust kunt komen. Een lawaaierige afzuigkap hoort uiteraard niet in dit plaatje thuis en een stille afzuigkap is dus meer dan welkom. Op deze manier weet u niet alleen het kookplezier, maar ook zeker het comfort in de keuken aanzienlijk te verhogen. Er is bij veel stille afzuigkappen geen afvoer naar buiten nodig en de afvoer is verwerkt in de keukenbladen.

Ergernissen in de keuken

Uit een onderzoek is naar voren gekomen dat mensen zich in de keuken het meest ergeren aan een vieze kooklucht en aan de herrie van de afzuigkap. Staat u op het punt een nieuwe keuken aan te schaffen of uw bestaande keuken te renoveren, dan verdient de afzuigkap extra aandacht. Wanneer u uzelf ook ergert aan de herrie van de afzuigkap, dan is het raadzaam op zoek te gaan naar een stille afzuigkap. Er zijn ook geluidsarme afzuigkappen, die wel te horen zijn, maar die aanzienlijk minder lawaai maken. 


Een geluidsarme afzuigkap van Bora

De afzuigsystemen van Bora laten geurtjes niet opstijgen, maar zuigen deze direct weg middels een dwarsstroming. Het voordeel van deze soort stille afzuigkap is dat deze niet recht voor uw hoofd hangt tijdens het koken. U hoeft dus niet langer gebukt te staan tijdens het draaien van de biefstuk en u hoeft ook niet langer bang te zijn uw hoofd te stoten als u pannenkoeken aan het bakken bent. Een stille afzuigkap van Bora produceert slechts een minimaal geluidsniveau. Deze worden verwerkt in het werkbad.

Een stille afzuigkap van Novy

Een ander merk dat stille afzuigkappen levert van hoge kwaliteit is Novy (voorheen Itho). Kiest u voor Novy dan zijn vooral de afzuigkappen met inTouch bediening het aanraden waard. U kunt dan namelijk vanaf de kookplaat uw stille afzuigkap bedienen. Hierdoor heeft u tijdens het koken de volledige controle over de afzuigkap. Het fijne aan de afzuigkappen van Novy is dat deze techniek en comfort combineren, waardoor de afzuigkap net iets stiller en net iets slimmer is.

Meer weten over geluisloze afzuigkappen?

In de showroom van Tieleman Keukens vindt u vele stille afzuigkappen, waarover wij u graag verder informeren. Bel gerust naar 0187 - 602 555 als u meer informatie wilt over de afzuigkappen die wij bieden. U kunt uiteraard ook een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs. En vergeet vooral niet onze brochure aan te vragen die vol staat van de keukeninspiratie! Een stille afzuigkap is namelijk een droom die zeker werkelijkheid kan worden!