Tieleman

Interieuradvies

  

Naast de verkoop van keukens heeft Tieleman Keukens zich ook uitgebreid op het gebied van interieuradvies. Via het onderstaande formulier kunt u interieuradvies aanvragen via Studio Architecture of via Zomooj Interieur Architecten.

Vraag ons gratis Tieleman Keukenmagazine aan

Studio Architecture

STUDIO ARCHITECTURE is actief op het gebied van woningbouwutiliteitsbouwrestauratie & renovatie en interieur, waarbij ook onderzoek en de begeleiding van projecten tot onze expertise behoren. Vanaf de eerste schets tot en met de technische uitwerking en de directievoering tijdens de bouw wordt alles binnen de studio uitgewerkt.´╗┐

 Dunavox keuken Tieleman Keukens

Snaidero keuken Tieleman Keukens

Zomooj

ZOMOOJ is een landelijk netwerk van vakkundige interieurarchitecten dat werkt met vaste prijzen en oplossingen op maat biedt voor particulieren en bedrijven. Tip: verkoop sneller uw huis dankzij onze 3D verkoopstyling!

 

 

U heeft geen idee hoe uw interieur eruit moet komen te zien? En u wilt tegen een vast laag tarief van € 595,- een professioneel interieur advies van echte interieurarchitecten? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij brengen u in contact met een interieurarchitect van Zomooj. Wat u allemaal krijgt voor € 595,- kunt u hier lezen.

 

 
Ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen.