Eggersmann Pietra Viva

Eggersmann Pietra Viva

De Pietra Viva is een glamoreuze keuken, die onlangs in 2019 toegevoegd is aan de Unique-lijn van het Duitse kwaliteitsmerk Eggersmann. Bij Tieleman Keukens bestaat ons assortiment uit verschillende lijnen van Eggersmann, waaronder dus de Unique-lijn en de Pietra Viva vallen. Alle keukens van dit merk combineren technische perfectie met kwaliteit en tijdloze elegantie. 

Gekleurd marmer verwerkt in het design van de Pietra Viva

De Pietra Viva heeft een uitgesproken uitstraling. Dit komt door het gekleurde marmer, waaruit het gehele keukeneiland bestaat. Door het terug laten komen van dit materiaal creëert u eenheid en harmonie in uw woning. 

Gericht op keukens is gekleurd marmer in allerlei kleuren verkrijgbaar; van roodtinten, groentinten tot en met zwarttinten. Daardoor zijn er oneindig veel variaties mogelijk. In de Pietra Viva is door Eggersmann overduidelijk gekozen voor grijs in combinatie met grove witte nerven. Die nerven zijn ook een typisch kenmerk van gekleurd marmer, want in welke tint dat ook uitgezocht wordt, er zit altijd een contrasterende nerf in. 

Eggersmann Pietra Viva
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Eggersmann Pietra Viva
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Vat-eiken fineer voor de keukenkasten van de Pietra Viva

Omdat het gekleurde marmer zo in het oog springt, vergeet bijna iedereen de fraaie keukenkasten te benoemen. Deze hebben een diepbruine tint en combineren feilloos met het keukeneiland. Dankzij de keukenkasten krijgt het totale design een rustige aanblik en een elegante stijl. De keukenkasten zijn hoog en verticaal. Ze voorzien u van voldoende kastruimte, waardoor u al uw servies, keukengerei, pannen en ingrediënten gemakkelijk kwijt kunt in de Pietra Viva. 

Eggersmann Pietra Viva
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Visie van Eggersmann over de Unique-lijn 

De Unique-lijn is in 2006 geïntroduceerd door Eggersmann. De visie achter deze keukenlijn zit verweven in het design. Individualiteit en uitzonderlijke materialen vormen het uitgangspunt in alle ontwerpen. De vijftien keukens uit deze serie zijn allemaal tijdloos en minimalistisch vormgegeven. Strakke lijnen worden met de greeploze keukenkasten niet verstoord en grote keukenoppervlakten zijn vierkant vormgegeven. In een moderne woning met een modern interieur komen de Unique-keukens volledig tot hun recht, maar ook in een landelijke of industriële woonstijl kunt u kiezen voor een Unique-keuken. Met name de Pietra Viva is één van de keukens uit de serie die in verschillende woonstijlen toepasbaar is en die deze woonstijlen een ware upgrade geeft.  

Eggersmann Pietra Viva
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Eggersmann Pietra Viva
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Verfijnde verborgen keukengeheimen van de Pietra Viva

De Pietra Viva bevat meer keukenapparatuur dan dat er op het eerste oog te zien zijn. Dankzij sublieme verwerkingen in het keukeneiland en in de keukenkasten zitten al uw belangrijke keukenapparaten verborgen in deze keuken. Zo is de Miele kookplaat te vinden in het gekleurde marmeren keukeneiland en zitten er dubbele ovens in de keukenkasten ingebouwd. Al deze apparatuur is verfijnd, modern en geavanceerd. Dit komt uw dagelijkse gebruiksgemak ten goede en zorgt ervoor dat de hele keukenbeleving bij gebruik als uiterst prettig ervaren wordt.

Pietra Viva
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Pietra Viva is verkrijgbaar bij Tieleman Keukens

Enthousiast geworden over deze prachtige keuken? De Pietra Viva is bij ons verkrijgbaar. Als u een afspraak met ons maakt op uw bezoekdatum dan staan bovendien onze keukenspecialisten voor u klaar. Ze zullen al uw vragen over de specificaties van de Pietra Viva en de kwaliteit van Eggersmann-keukens beantwoorden. 

Maak een afspraak