Eggersmann Unique

Eggersmann Unique

Het basisaanbod keukens van Eggersmann bestaat uit de keukenlijnen Modern en Classic. Daarnaast heeft Eggersmann ook keukens met een exclusief design en landelijke keukens. Er is echter één speciale keukenreeks die zeker een paar minuten van je tijd en aandacht verdient. Dat is de serie Eggersmann Unique. Deze minimalistische keukenlijn heeft een werkelijk schitterende uitstraling.

Binnen de lijn Eggersmann Unique vormen individualiteit en uitzonderlijke materialen het uitgangspunt voor minimalistische keukens die niet te overtreffen zijn. Wat direct opvalt aan deze keukenserie is dat alle onderdelen van hetzelfde materiaal vervaardigd zijn. Dit geldt voor het werkoppervlak, de fronten, de zijdelen en de greepelementen. Zoals je bij de onderstaande keukens ziet, geeft dit een unieke uitstraling.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De kwaliteit van Eggersmann Unique

Eggersmann realiseert al meer dan honderd jaar oogstrelende, luxe keukens. Er wordt altijd gestreefd naar technische perfectie en tijdloze elegante. Dat zie je dan ook direct terug in alle keukenlijnen, waaronder dus ook de lijn Eggersmann Unique. Kies je voor een keuken uit deze serie, dan kun je kiezen voor Corian, maar ook voor diverse stenen granietsoorten en minerale materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar van één ding ben je zeker: de kwaliteit is altijd maximaal.

Eggersmann Unique lijn

Binnen de Eggersmann Unique lijn zijn er verschillende soorten verkrijgbaar:

Kies jij ook voor Eggersmann Unique?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken met een fantastische uitstraling waar je gegarandeerd vele jaren kookplezier aan gaat beleven? Dan willen we de prachtige keukens van Eggersmann Unique warm aanbevelen. Bij Tieleman Keukens denken we graag met je mee over het inrichten van de keuken. Het leveren van maatwerk is onze specialiteit, waardoor we ook met de Eggersmann Unique serie een keuken helemaal naar wens kunnen samenstellen voor je. Maak een afspraak of vraag onze keukenbrochure aan!

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek