Eggersmann Grigio Carnico

Eggersmann Grigio Carnico

De Grigio Carnico bewijst dat de combinatie van technische perfectie, kwaliteit en tijdloze elegantie zorgt voor een high-end keuken. Het Duitse kwaliteitsmerk Eggersmann voegt met deze Grigio Carnico weer een uniek keukenmodel toe aan hun Unique-lijn. De keuken kenmerkt zich door het unieke eiland dat bestaat uit kalksteen Grigio Carnico en Silestone wit. Dit contrasteert op een fijne wijze met de hoge kasten, die gemaakt zijn van fineer geborsteld en gerookt eikenhout. 

Ga met onze keukenadviseur in gesprek over de Grigio Carnico

Onderdeel van de UNIQUE-lijn 

De Grigio Carnico keuken maakt onderdeel uit van de Unique-lijn van het Duitse kwaliteitsmerk Eggersmann. Eggersmann heeft deze Unique-lijn in 2006 voor het eerst gelanceerd. Individualiteit en uitzonderlijke materialen spelen in deze lijn een cruciale rol. Ze zorgen voor een serie van vijftien verschillende keukens die allemaal tijdloosheid en minimalisme uitstralen. Bij de Unique-lijn worden doorgaans alle relevante en zichtbare keukenoppervlakten op één en dezelfde wijze vormgegeven. Qua kleurenpalet worden er contrasten opgezocht in natuurlijke tinten. Het gaat om grote oppervlakten van eenzelfde kleur, waardoor het totaal rustig en harmonisch toont.

Een andere opvallende overeenkomst in de Unique-lijn is het feit dat de keukens over geraffineerde details beschikken, zoals het onder verstek maken van fronten en zijpanelen. Om strakke lijnen en het moderne minimalisme te verkrijgen, zijn tevens veel keukens uit deze serie volledig greeploos. Keukenapparatuur is daarnaast veelal volledig weggewerkt in de keuken. In plaats van losstaande objecten maken ze zo deel uit van de eenheid van de keuken. 

Esthetiek: de Grigio Carnico in beeld

De Grigio Carnico is echt een blikvanger voor uw woning. Zonder een ruimte te overheersen trekken de luxe en hoogwaardige materialen vanzelf de aandacht die ze verdienen. Dit effect is goed zichtbaar als we de Grigio Carnico voor u in beeld brengen: 

Grigio Carnico
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Grigio Carnico
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Grigio Carnico
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Comfortabel gebruiksgenot

Niet alleen over de hoge esthetische factor van de keuken is grondig nagedacht, maar deze keuken is ook nog eens voorzien van de modernste technieken om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken. Enkele gebruiksvoordelen van deze Unique-keuken op een rij: 

 • Orde en overzicht: Wanneer u gebruik gaat maken van de Grigio Carnico zult u gaan genieten van het comfort en de overzichtelijke ordening van deze keuken. Al uw keukengerei ligt bij de hand, praktisch geordend in de ruimtelijke keukenlade. Hetzelfde geldt voor uw servies, bestek en al uw verse ingrediënten.  
 • Een intuïtieve keukenbeleving: Het greeploze element van elke keukenkast zorgt ervoor dat u met slechts een lichte aanraking al bij uw servies, glazen of ingrediënten komt. Soepel en moeiteloos dus!
 • Ruimtelijkheid: De Grigio Carnico is ruim van opzet. Er is voldoende rekening gehouden met de bewegingsvrijheid die prettig is bij het klaarmaken van gerechten. Met meerdere mensen aanwezig zijn in de keuken is ook geen enkel probleem. Er is voldoende ruimte om elkaar niet in de weg te hoeven lopen. 
 • Geavanceerde keukenapparatuur: Dagelijks gebruiksgemak haalt u uit de keukenapparatuur, die voorzien zijn van de meest moderne technologische specificaties. Zo wordt koken op de luxe inductiekookplaat met afzuigmechanisme een waar feest en ook bakken zal uitstekend gaan in de oven. 
Grigio Carnico
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Grigio Carnico
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Onderhoudsgemak en de Grigio Carnico

Waar de Grigio Carnico eveneens uniek in is, is het onderhoudsgemak. Het duurzame materiaal kan levenslang meegaan en het kalksteen is daarnaast eenvoudig schoon te houden. Oppoetsen door even een doek er overheen te halen is het enige wat u hoeft te doen. Daarna straalt de keuken weer alsof deze net uit onze showroom bij u afgeleverd is. 

Tieleman Keukens en de Grigio Carnico

Ons assortiment keukens van Eggersmann is groot. Ook de nieuwste toevoeging aan de Unique-lijn, de Grigio Carnico, zal bij Tieleman Keukens leverbaar worden. Maak meteen als u uw bezoek plant ook een afspraak met één van onze keukenspecialisten, want deze kunnen u voorzien van nog meer gedetailleerde informatie over de Grigio Carnico. 

Maak een afspraak