Tieleman

Keukenkastdeurtjes vervangen

  
In onze showroom stappen regelmatig mensen binnen die heel graag hun keukenkastdeurtjes willen vervangen. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn, maar wat de reden ook is: wij helpen je met alle plezier. Samen met jou zoeken we nieuwe deurtjes uit voor de keukenkastjes. Onze eigen montagedienst komt vervolgens op afspraak de keukendeurtjes vervangen.

Een deel van onze klanten kiest voor het vervangen van de keukenkastdeurtjes, omdat de uitstraling of kleur niet meer in hun interieur past. Wellicht herken je het wel dat je vindt dat de kastjes een gedateerde uitstraling hebben. Dat is dan een meer dan prima reden om te kiezen voor keukenkastdeurtjes vervangen. Bij een ander deel van onze klanten is het zo dat de deurtjes beschadigd zijn en dat ze daarom kiezen voor het vervangen ervan. Ook dan kun je uiteraard terecht bij Tieleman Keukens.

Deurtjes van de keukenkasten laten vervangen

Stel dat je momenteel keukenkastdeurtjes hebt met een greep eraan, maar dat je graag greeploze keukenkastdeurtjes wilt. Of stel dat je op dit moment keukenkastdeurtjes van eikenhout hebt, maar denkt dat de keuken er beter uit komt te zien als deze van esdoornhout zouden zijn. Ook dan is het raadzaam om de keukenkastdeurtjes te vervangen. Je krijgt dan met een aantal simpele aanpassingen een keuken die aanvoelt als nieuw. Zonder dat je hierbij de kosten hoeft te maken die komen kijken bij een compleet nieuwe keuken laten plaatsen.

Keukenkastdeurtjes laten monteren

Tieleman Keukens heeft een team van vakmensen in dienst die allemaal jouw keukenkastdeurtjes kunnen vervangen. Ongeacht welke soort keuken of welk merk keuken je hebt, staan wij voor je klaar. Lees meer over onze montagedienst of neem contact op over het laten vervangen van jouw keukenkastdeurtjes. Ter inspiratie kun je ons eigen magazine aanvragen, waar een aantal soorten keukenkastdeurtjes in staan. Veel leesplezier!