Nieuw Tieleman keukenmagazine 'Welkom Thuis'

Nieuw Tieleman keukenmagazine 'Welkom Thuis'

Terug naar blogs

Met trots presenteren we u ons compleet vernieuwde magazine 'Welkom Thuis'. Een uniek keukenmagazine vol inspiratie. Kijk o.a. binnen bij 16 geplaatste keukens en lees meer over de details. 

Magazine vol inspiratie

Het magazine zit boordevol inspiratie. Lees in het magazine het uitgebreide interview met Richard Groenendijk 'Een Tieleman-keuken van generatie op generatie'. En het interview over de samenwerking tussen Tieleman Keukens en Maison Sucre. Waarbij u alles leest over de drietal klassieke keukens die ontworpen zijn.

Samenwerkingen met interieurpartners Eric KantHet Styling Huys en projectpartners waaronder Bloemfontein, Mattone, Staetes en Romex komen ook aan bod. 

Tevens komt u ook meer te weten over aanrechtbladen, achterwanden, keukenapparatuur van leveranciers zoals o.a. Miele, Siemens, Bora, ATAG, Quooker, Novy, Wave en meer. 

Naast alle inspiratie leest u ook wat er komt kijken bij het kopen van een keuken. Ontdek hoe de Tieleman Keukenreis van aanschaf tot plaatsing eruit ziet. Het kopen van een keuken is een investering voor jaren. Bij Tieleman Keukens is de keukenreis een complete ontzorging van A tot Z.

Het magazine lezen?

Zoals u leest, een magazine vol inspiratie waar u lekker voor kunt gaan zitten. Kom langs in onze unieke keukenshowroom in Middelharnis om ons nieuwe magazine te bewonderen en mee te nemen of vraag het magazine kosteloos aan.

Geïnspireerd en geïnteresseerd geworden? Maak dan een afspraak met één van onze verkoopadviseurs om uw droomkeuken samen te stellen.

Vraag kosteloos ons nieuwe magazine aan

Tieleman Magazine 2.0
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek