Tieleman

Keuken kopen? Dit zijn de 6 gouden tips

  
Wil jij een nieuwe keuken kopen? Tieleman Keukens geeft je de 6 belangrijkste tips vóórdat je een nieuwe keuken koopt. Zo is het belangrijk om een goede keukenzaak te bezoeken en na te denken over je budget. Ook het bepalen van een keukenopstelling en een stijl is belangrijk. Lees onderstaand de aandachtspunten die komen kijken bij het kopen van een keuken.

Keukenmagazine aanvragen

1. Keuken kopen? Kies een betrouwbare keukenzaak

Wanneer je op zoek gaat naar een keuken, ben je vaak gebonden aan een bepaalde keukenzaak. Dit kan een kwestie zijn van afstand. Stel, je woont in Zeeland, dan wil je niet naar Groningen rijden. Of je wilt een specifieke keuken kopen, die ze in Groningen verkopen, maar niet in Zeeland. Of het niveau van service dat jij zoekt, wordt niet geboden door een lokale keukenzaak. Een keuken kopen kan dan een tijdrovende klus worden.

Bij Tieleman Keukens richten wij ons op goede kwaliteit en een uitstekende service. Onze keukenadviseurs denken altijd met je mee. Het maakt niet uit of je jezelf alleen wilt oriënteren of dat je al een nieuwe keuken wilt kopen: bij Tieleman staat de koffie voor je klaar. Qua prijs is Tieleman Keukens heel open en eerlijk. Je ontvangt achteraf geen hoge rekeningen van ons. En gaat er over tien jaar iets kapot? Dan helpen we je zo snel mogelijk uit de brand. Klanten die bij ons een keuken kopen, profiteren van levenslange Tieleman-service.

2. Bepaal vooraf je gewenste keukenstijl

Probeer altijd eerst een goed beeld te krijgen van welke stijl keuken je wilt voordat je een keuken koopt of een keukenzaak gaat bezoeken. Ben je op zoek naar een landelijke keuken? Of kies je liever voor een moderne, greeploze keuken? Misschien weet je al welk materiaal keukenblad je wilt. Of wat voor kleur keukenkastjes de keuken krijgt. Schrijf al deze ideeën op voor het keuken kopen, zodat je in onze showroom niet overrompeld wordt door het grote aanbod. Onze keukenadviseurs kunnen je helpen bij jouw keuze. Aan de hand van een kort lijstje kenmerken zijn zij in staat om een goede selectie te maken. Mocht je vooraf al een stijl bepaald hebben, dan maakt dat het vervolg een stuk eenvoudiger.

3. Koop je keuken aan de hand van een budget

Hoeveel wil je uitgeven aan een droomkeuken? Zorg dat je budget al bekend is voorafgaand aan het keuken kopen. Dit is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor de keukenadviseurs van Tieleman Keukens. Zij kunnen dan kijken wat er mogelijk is binnen je budget. Heb je een budget van 5.000 euro? 10.000 euro? Of 25.000 euro? Lees ook: wat kost een keuken. Bij Tieleman Keukens kun je een keuken kopen in elke prijsklasse.

Uiteraard proberen we een keuken te vinden die binnen je budget valt. Anders denken we graag mee hoe we invulling kunnen geven aan je wensen, maar dan bijvoorbeeld net iets voordeliger. Uiteraard zonder dat daarbij wordt ingeleverd op de kwaliteit van de keuken. Een keuken kopen moet namelijk geheel naar wens zijn! 

4. Denk na over de gewenste keukenopstelling

Keukens zijn er in alle soorten en maten. Wil je een rechte keuken? Een ronde keuken? Een keuken met een kookeiland? Of een hoekkeuken? Bij Tieleman Keukens hebben we allerlei verschillende opstellingen. Misschien weet je al welke opstelling je kiest. Heb je nog geen enkel idee? Kom een dagje naar onze showroom en doe inspiratie op voor een nieuwe keuken! We hebben in onze showroom tientallen keukens staan in verschillende keukenopstellingen. Hierdoor krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van keukens. Met een ontwerp maken we graag voor jou inzichtelijk welke opties er zijn voor jouw keuken. 

5. Vraag ons gratis keukeninspiratie-magazine aan

Niets is leuker dan de voorpret van een keuken kopen. Dan zijn alle keuzes nog open en kun je helemaal zelf bepalen wat je wilt. Bestel het kosteloze magazine en laat je verrassen door het overweldigende aanbod. Een keuken kopen was nog nooit zo leuk! Anno 2019 is alles mogelijk! Als je aan de hand van het magazine voldoende inspiratie op hebt gedaan, ben je uiteraard van harte welkom in onze showroom om samen met één van onze keukenadviseurs jouw droomkeuken te ontwerpen en samen te stellen. Wanneer kom jij je nieuwe keuken kopen?

Keukenmagazine aanvragen

6. Keuken kopen? Kom langs in onze showroom en profiteer van de leukste keukbeleving van Nederland

Wanneer je op afspraak naar onze showroom komt, word je in de watten gelegd met een heerlijke gratis lunch. Onze keukenadviseurs staan 100% voor je klaar en helpen je met het opstellen van jouw ideale droomkeuken. Benieuwd wat we allemaal te bieden hebben? Bekijk onze showroompagina.