Keuken kopen? Dit zijn de 6 gouden tips

Keuken kopen? Dit zijn de 6 gouden tips

Wilt u een nieuwe keuken kopen? Tieleman Keukens geeft u de 6 belangrijkste tips vóórdat u een nieuwe keuken koopt. Zo is het belangrijk om een goede keukenzaak te bezoeken en na te denken over uw budget. Ook het bepalen van een keukenopstelling en een stijl is belangrijk. Lees onderstaand de aandachtspunten die komen kijken bij het kopen van een keuken.

Keukenmagazine aanvragen

1. Keuken kopen? Kies een betrouwbare keukenzaak

Wanneer u op zoek gaat naar een keuken, bent u vaak gebonden aan een bepaalde keukenzaak. Vaak is dit natuurlijk een kwestie van afstand. Woont u in Zeeland, dan is naar Groningen rijden voor een keuken geen aangename bezigheid. Lastig, want wellicht verkopen keukenwinkels in uw buurt niet de keuken die u graag wilt. Of misschien wordt het niveau van service dat u zoekt niet geboden door een meer lokale keukenzaak. Een keuken kopen kan op deze manier een tijdrovende klus worden. Niet bij Tieleman Keukens!

Bij Tieleman Keukens richten wij ons op goede kwaliteit en een uitstekende service. Onze keukenadviseurs denken altijd met u mee; ook als u nog in de oriëntatiefase zit. Op het gebied van prijs is Tieleman Keukens altijd eerlijk en transparant. U komt achteraf dus niet voor verrassingen te staan! En gaat er over tien jaar iets kapot in uw keuken? Dan helpen wij u zo snel mogelijk uit de brand. Want klanten die bij ons een keuken kopen, profiteren van levenslange Tieleman-service. De koffie of thee staat voor u klaar!

2. Bepaal vooraf uw gewenste keukenstijl

Een keuken kopen komt met vele mogelijkheden en keuzes. Vóór u begint met het kopen van een nieuwe keuken, is het verstandig om eerst een goed beeld te krijgen van de keukenstijl die u prefereert. Bent u op zoek naar een landelijke keuken? Of kiest u liever voor een moderne, greeploze keuken? Misschien weet u al welk materiaal keukenblad u wilt of wat voor kleur keukenkastjes de keuken krijgt. Schrijf al deze ideeën op vóór het keuken kopen, zodat u in onze showroom niet overrompeld wordt door het grote aanbod. Onze keukenadviseurs kunnen u helpen bij uw keuze. Aan de hand van een kort lijstje kenmerken zijn zij in staat om een goede selectie te maken. Mocht u vooraf al een stijl bepaald hebben, dan maakt dat het vervolg een stuk eenvoudiger. Ook bespaart het u natuurlijk een hoop keuzestress tijdens het keuken kopen!

3. Keuken kopen aan de hand van een budget

Hoeveel wilt u uitgeven aan een droomkeuken? Zorg dat uw budget al bekend is voorafgaand aan het keuken kopen. Dit is niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor de keukenadviseurs van Tieleman Keukens. Zij kunnen dan kijken wat er mogelijk is binnen uw budget. Heeft u een budget van 5.000 euro? 10.000 euro? Of 25.000 euro? Lees ook: wat kost een keuken. Bij Tieleman Keukens kunt u een keuken kopen in elke prijsklasse.

Uiteraard proberen we een keuken te vinden die binnen uw budget valt. Anders denken we graag mee hoe we invulling kunnen geven aan uw wensen, maar dan bijvoorbeeld net iets voordeliger. Uiteraard zonder dat daarbij wordt ingeleverd op de kwaliteit van de keuken. Een keuken kopen moet namelijk een feest zijn!


  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

4. Denk na over de gewenste keukenopstelling

Keukens zijn er in alle soorten en maten. Wilt u een rechte keuken? Een ronde keuken? Een keuken met een kookeiland? Of een hoekkeuken? Bij Tieleman Keukens hebben we allerlei verschillende opstellingen. Misschien weet u al welke opstelling u kiest. Heeft u nog geen enkel idee? Kom een dagje naar onze showroom en doe inspiratie op voor een nieuwe keuken! We hebben in onze showroom tientallen keukens staan in verschillende keukenopstellingen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van keukens. Met een ontwerp maken we graag voor u inzichtelijk welke opties er zijn voor het kopen van uw keuken.

5. Vraag ons kosteloos keukeninspiratie-magazine aan

Niets is leuker dan de voorpret van een keuken kopen. Dan zijn alle keuzes nog open en kunt u helemaal zelf bepalen wat u wilt. Vraag het kosteloze magazine aan en laat u verrassen door het overweldigende aanbod. Een keuken kopen was nog nooit zo leuk! Als u aan de hand van het magazine voldoende inspiratie op hebt gedaan, bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom om samen met één van onze keukenadviseurs uw droomkeuken te ontwerpen en samen te stellen. Wanneer komt u uw nieuwe keuken kopen?

Keukenmagazine aanvragen

Keuken kopen? Kom langs in onze showroom en profiteer van de leukste keukenbeleving van Nederland

Wanneer u op afspraak naar onze showroom komt, wordt u in de watten gelegd met een heerlijke kosteloze lunch. Onze keukenadviseurs staan 100% voor u klaar en helpen u met het opstellen van uw ideale droomkeuken. Keuken kopen en benieuwd wat we allemaal te bieden hebben? Bekijk onze showroompagina.

Maak een afspraak


  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek