Zwarte keuken met houten blad: 4 voordelen

Zwarte keuken met houten blad: 4 voordelen

Bent u op zoek naar een keuken met een luxe uitstraling? Dan is een zwarte keuken met houten blad een echte aanrader. Veel mensen willen een zwarte keuken, maar zijn bang dat dit te strak, modern of ongezellig is. De keuze voor een houten aanrechtblad is hiervoor gelukkig de ultieme oplossing. Wij geven u vier voordelen van een zwarte keuken met houten blad. 

1. Een houten blad geeft uw zwarte keuken een warme, levendige uitstraling

Wellicht vindt u een zwarte keuken prachtig, maar durft u het niet aan omdat u bang bent dat het ietwat donker en kil wordt. Zo’n design lijkt in dat geval meer geschikt voor een minimalistisch, industrieel interieur. Wij stellen u echter graag gerust: door te kiezen voor een houten aanrechtblad, geeft u uw zwarte keuken een warme, levendige uitstraling. Precies het contrast dat nodig is om uw keuken sfeer te geven.

De combinatie van de strakke, zwarte kleur met de warme houttint van het keukenblad, zorgt voor een luxueuze en tevens huiselijke uitstraling.

Zwarte keuken met houten blad en kookeiland
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

2. Een luxueus design voor grote én kleine woningen

Of u nu een ruime woonkeuken heeft of een wat kleinere ruimte: een zwarte keuken met houten blad is in elke woning een passende keuze. Door het warme hout komt de kleur van de kastjes niet op u af en gaat dit ook niet ten koste van het ruimtegevoel in uw keuken.

Wij raden ook mensen met een kleine keuken aan om een donkere kleur te overwegen. En we adviseren u graag om hierin een verstandige keuze te maken.

Zwarte keuken met houten blad in een grote ruimte
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

3. Creatief combineren met een lichte achterwand of RVS-apparatuur

Een donkere keuken van de nodige contrasten en tinten voorzien, is nog nooit zo makkelijk geweest. Want een keuken op maat kent grenzeloze mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwarte keuken met een lichte achterwand? Dat kan een achterwand zijn van hout, maar ook van steen, gehard glas of een van de talloze andere materialen zoals RVS die beschikbaar zijn.

Wat we ook veelvuldig zien, is dat een zwarte keuken met houten blad wordt gecombineerd met RVS-apparatuur. Een RVS Quooker met dito spoelbak en oven vormt een prachtige combinatie met de strakke zwarte keukenkastjes en het warme houten aanrechtblad. U creëert hiermee een industriële look met een vleugje knusheid: precies de sfeer die een moderne keuken nodig heeft.

Vraag het Tieleman magazine aan 

Marmerlook zwarte keuken met houten blad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

4. Win-winsituatie: een elegante én onderhoudsarme keuken

U wilt dat uw keuken een echte blikvanger is, maar het is ook een plek waar geleefd moet worden. Er wordt gekookt, gegeten, gelachen, gepraat en gezongen. En laten we eerlijk zijn: of u nu kinderen heeft of niet, een keuken is de plek waar u de meeste troep maakt. Het is de plek die u dagelijks het vaakst moet opruimen en reinigen.

Als u zeker wilt weten dat u voor een keuken kiest die niet alleen trendy en exclusief is, maar ook gemakkelijk in onderhoud, dan raden wij u aan te kiezen voor een matzwarte keuken. Met matzwart heeft u namelijk nooit last van weerspiegeling of vingerafdrukken, zelfs niet wanneer de zon erop schijnt. Ideaal toch?

Kortom: een zwarte keuken met houten blad bijvoorbeeld is in veel gevallen praktisch en onderhoudsarm. Ideaal wanneer u een druk werk- en gezinsleven heeft en geen tijd hebt om elke dag vlekken en vingerafdrukken weg te poetsen.

Zwarte keuken met houten eettafel
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Twee tips om u op weg te helpen

Een nieuwe keuken schaft u niet zomaar aan. Al helemaal niet wanneer u voor zoiets unieks kiest als een zwarte keuken met houten blad. Om te zorgen dat u goed geïnformeerd bent, hebben wij twee goede tips voor u.

Inspiratie nodig? Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Een keuken kiezen doet u vanzelfsprekend niet online. Daarom nodigen wij u uit om een afspraak te maken met één van onze keukenadviseurs. U bent dan van harte welkom in onze showroom, waar u kunt genieten van talloze keukens, waaronder ook prachtige zwarte ontwerpen. U kunt de keukens uitgebreid bekijken zodat u zeker weet dat u voor de juiste opstelling, materialen en kleuren kiest.

Overweegt u bij ons langs te komen? Dan maken wij samen met u een digitaal keukenontwerp. Dat doen we uiteraard nádat we een ronde door onze prachtige showroom hebben gelopen. Als u dat wenst, bent u natuurlijk van harte welkom uw online stijlboek op onze website aan de adviseur te tonen. Dat maakt de keuze voor de juiste keuken voor ons én voor u gemakkelijker.

Maak een afspraak en kom langs

Zwarte keuken met houten blad
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Zwarte keukens van Tieleman Keukens

De zwarte keuken met houten blad is natuurlijk niet de enige keuken in deze kleur en in die uitvoering. Hoewel de mogelijkheden werkelijk eindeloos zijn willen we graag een aantal zwarte keukens kort uitlichten. Zo is er in de eerste plaats een van de meest gekozen varianten in de categorie zwarte keukens: de matzwarte keuken. Het is een uitvoering die steeds vaker door onze klanten gekozen wordt omdat de keuken een onderscheidend vermogen heeft, geen vette vingerafdrukken laat zien en niet weerspiegelt wat bijvoorbeeld een hoogglans keuken wel doet. 

Naast de zwarte keuken met houten blad kunt u natuurlijk ook kiezen voor een volledig zwarte houten keuken. Deze keuken brengt het exclusieve en luxueuze van zwart en de warmte en gezelligheid van hout samen tot een ideale combinatie. 

U heeft uw keuken laten vallen op een zwarte keuken. Een houten werkblad is dan een uitstekende keuze. Maar denk ook eens aan een zwarte keuken met wit blad: een keuken met x-factor! 

Tenslotte willen we nog twee varianten op een zwarte keuken met houten blad belichten. Zo is er de zwarte hoekkeuken die u natuurlijk in vele varianten kunt kiezen. Maar ook een zwarte landelijke keuken waar een houten werkblad zeker niet zal misstaan. 

Maak een afspraak