Spoelbak

Spoelbak

De spoelbak vormt, terwijl u dat misschien niet zou verwachten, het hart van uw keuken. U gebruikt de spoelbak namelijk vaker dan welk ander apparaat/element in de keuken ook. Uw spoelbak wordt intensief gebruikt: na toiletbezoek wast u uw handen, u spoelt de vuile vaat af voor deze in de vaatwasser gaat en u wast uw groenten alvorens deze te koken.  

Spoelbak
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Belang van de juiste spoelbak

Omdat spoelbakken zo belangrijk zijn, is het belangrijk dat u een kwalitaitef hoogstaande spoelbak uitkiest. Deze spoelbak moet sterk en duurzaam zijn, en uiteraard eenvoudig te onderhouden. Een ander belangrijk aandachtspunt is uiteraard dat de spoelbak in uw keuken past.

Soorten spoelbak

Globaal gezien zijn er drie soorten spoelbakken. De eerste is de geïntegreerde spoelbak. Hiervan is sprake als de spoelbak en het werkblad naadloos in elkaar overlopen. Deze soort spoelbak wordt ook wel inleg spoelbak of vlakbouw spoelbak genoemd. Andere spoelbakken zijn de opbouw spoelbak en de onderbouw spoelbak. Bij opbouw rust de rand van de spoelbak op het werkblad. Bij onderbouw is deze juist onder het werkblad gemonteerd.

Meer informatie over spoelbakken

Tieleman Keukens heeft door de jaren heen al duizenden keukens geplaatst. Misschien plaatsen we er binnenkort zelfs één bij u. Dan wilt u uiteraard wel een perfect passende spoelbak hebben. Wij helpen u bij het vinden van een mooie spoelbak. Uiteraard kunnen wij u van het benodigde advies voorzien als u dat wenst. Vraag alvast een kosteloos keukenbrochure aan of maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Of vul ons contactformulier in. 

Spoelbakken van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek