Keramische spoelbakken

Keramische spoelbakken

Verras uzelf in de keuken met een spoelbak van keramiek. Keramische spoelbakken bieden tal van voordelen en dat verklaart voor een groot deel hun populariteit. Uiteraard kunt u een keramische spoelbak in verschillende kleuren en designs uitkiezen, zodat deze altijd in uw keuken past. Maar buiten dat aspect hebben keramische spoelbakken diverse andere voordelen. Die zetten we speciaal voor u op een rijtje!

De voordelen van keramische spoelbakken

  • Hittebestendig: keramiek is uitstekend bestand tegen temperatuurverschillen. Een hete pan op keramiek zetten of juist diepvriesproducten laten ontdooien: het kan allemaal in een spoelbak van dit materiaal;
  • Duurzaam: keramische spoelbakken zijn zeer hard, ijzersterk en voorzien van een krasbestendige laag. Hierdoor gaat de spoelbak vele jaren mee, zonder dat er schade aan de spoelbak ontstaat;
  • Hygiënisch: keramiek is neutraal voor smaken en geuren, dus u kunt allerhande voedingswaren in de spoelbak leggen. Daarnaast is keramiek eenvoudig te reinigen. Hierdoor is deze makkelijk schoon te houden. 
Keramische spoelbak
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Wanneer valt de keuze op keramische spoelbakken?

U overweegt de aanschaf van een keramische spoelbak. Wanneer u op zoek bent naar een spoelbak die duurzaam en hygiënisch is, dan is keramiek een uitstekende keuze qua materiaal. Ook de hittebestendigheid van keramiek is een reden waarom veel mensen voor dit materiaal kiezen. Keramische spoelbakken passen goed binnen verschillende interieurs, waaronder een modern interieur. Het is wel zo dat keramische spoelbakken iets duurder zijn dan andersoortige spoelbakken, maar dit prijsverschil wordt ruimschoots goed gemaakt door de vele voordelen. 

Keramische spoelbak in uw interieur

Er is niets in de keuken dat vaker gebruikt wordt dan de spoelbak. Het is dus zeker de moeite waard om u goed te verdiepen in de mogelijkheden van keramische spoelbakken. Eén van onze keukenadviseurs licht u hier graag verder over in. De ene spoelbak is namelijk de andere niet. Van rond tot vierkant en van enkel tot dubbel. Inclusief een afdruipblad, een snijplank of een inzetvergiet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag kosteloos een brochure aan of plan een afspraak in.