Keuken ontwerpen in 3D? Doe het zelf!
Tieleman

Ontwerp nu zelf jouw Tieleman-Keuken

  
Zelf je keuken ontwerpen? Maak nu jouw eigen droomkeuken met onze keukencreator. Experimenteer met verschillende keukenkastjes, kleuren en materialen. Gemakkelijk en snel aan de slag zonder inlogprocedures! (let op: werkt nog niet op Apple computers)
 


Overzicht van keukenontwerpen

Doe van tevoren alvast wat inspiratie op. Kijk op de keukenontwerpen van Tieleman, waar een selectie voor je is gemaakt van een verscheidenheid aan keukendesign. Op basis hiervan kun je met onze keukencreator je eigen keuken ontwerpen naar wens. 

Uw eigen ontwerp levensgroot!

Wil je jouw eigen droomkeuken op ware grootte bekijken? Kom dan naar onze showroom en bekijk je eigen ontwerp op onze LivingWall.  Leuk om te doen na het zelf ontwerpen van je keuken!

Lunch cadeau (!)

Maak je een afspraak dan ontvang je tegen inlevering van het gemaakte ontwerp ontwerp uit de keukencreator een complete lunch in onze professionele lunchroom cadeau! Dit maakt een keuken ontwerpen niet alleen leuk, maar ook nog eens erg smakelijk. 

 

Let op: Mocht je geen button 'start met plannen' te zien krijgen, klik dan op de button 'compatibiliteitsweergave'. Deze vind je rechts naast de titelbalk!