Tieleman

Ontwerp nu zelf uw Tieleman-Keuken

  
Zelf uw keuken ontwerpen? Maak nu uw eigen droomkeuken met onze keukencreator. Experimenteer met verschillende keukenkastjes, kleuren en materialen. Gemakkelijk en snel aan de slag zonder inlogprocedures! (let op: werkt nog niet op Apple computers)
 


Overzicht van keukenontwerpen

Doe van tevoren alvast wat inspiratie op. Kijk op de keukenontwerpen van Tieleman, waar een selectie voor u is gemaakt van een verscheidenheid aan keukendesign. Op basis hiervan kunt u met onze keukencreator uw eigen keuken ontwerpen. 


Uw eigen ontwerp levensgroot in onze showroom

Wilt u uw eigen droomkeuken op ware grootte bekijken? Kom dan naar onze showroom en bekijk uw eigen ontwerp op onze LivingWall. Leuk om te doen na het zelf ontwerpen´╗┐ van uw keuken!


Maak een afspraak en krijg een lunch cadeau

Maakt u een afspraak dan ontvangt u tegen inlevering van het gemaakte ontwerp uit de keukencreator een lunch in onze professionele lunchroom cadeau! Dit maakt een keuken ontwerpen niet alleen leuk, maar ook nog eens erg smakelijk. 

Start met ontwerpen´╗┐´╗┐


Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, zijn uitsluitend voor intern gebruik en kunnen te allen tijden worden aangepast of verwijderd.
´╗┐´╗┐´╗┐

 

Let op: Mocht u geen button 'start met ontwerpen' te zien krijgen, klik dan op de button 'compatibiliteitsweergave'. Deze vindt u rechts naast de titelbalk!

 

´╗┐´╗┐´╗┐ 
´╗┐´╗┐