Tieleman

Kruiden en kruidenrekjes: z贸 ga je daar mee om!

  

Nét dat beetje extra smaak aan een maaltijd geven, dat is waar kruiden vooral voor gebruikt worden. U kunt ze uiteraard kopen in de supermarkt of bij de groentenboer, maar het is veel leuker om uw eigen kruiden te kweken. Onderstaand vindt u een aantal foto's van het kweken van de kruiden: van leuke rekjes tot eenvoudige blikken. Er zijn legio mogelijkheden, benut ze gerust!

Inspiratie nodig?

Vraag het gratis Tieleman Keukenmagazine aan

Soorten kruidenrekjes

Kruidenrekjes zijn een gebruiksvoorwerp en moeten functioneel zijn. Maar ze moeten natuurlijk ook perfect passen in uw keuken qua stijl en uitstraling. Er zijn verschillende soorten kruidenrekjes maar de bekendste zijn toch wel het staande en het hangende kruidenrekje.

  • Liggend kruidenrek: een hangend kruidenrek is vooral handig als u een beperkte ruimte heeft. Hang het aan de muur of aan een kastdeurtje. Wilt u het kruidenrekje niet zichtbaar ophangen? Hang het dan op aan de binnenkant van een deurtje. Dat bespaart ook nog eens ruimte.

  • Staand kruidenrek: heeft u genoeg ruimte in je keuken? Denk dan eens aan een breed, staand kruidenrek. U kunt het op elke plek neerzetten waar u maar wilt. 

Natuurlijk is het ook heel mooi om kruidenrekjes in te bouwen in de keuken zelf. Zorg dat ze niet te vol staan, dat komt al snel rommelig over. 


Meer weten? 

Een kruidenrek is een verbetering in uw keuken. Kruidenrekjes zorgen ervoor dat uw kruiden overzichtelijk zijn opgeborgen.