Tieleman

Keukens Tholen

  

Zoekt u een keuken voor uw woning in Tholen? Bij Tieleman Keukens vindt u een grote showroom met meer dan 70 keukens! Al deze keukens zijn zeer divers en worden volledig naar uw wensen gemaakt. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom en combineer het kopen van een keuken met een heerlijke lunch in onze lunchroom

Hoe kom ik bij Tieleman Keukens?
Vanuit Tholen bent u met een half uurtje bij onze showroom in Middelharnis. Neem de N656 richting Oud-Vossemeer. Vervolg uw weg via de N257 richting Goeree-Overflakkee. Bij Oude-Tonge gaat u via de N215 richting Middelharnis. Daar gaat u bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag), op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag om vervolgens de eerste naar rechts te gaan. U heeft uw bestemming bereikt en bent aangekomen bij Tieleman Keukens.

Keukenaanbod
Het aanbod keukens van Tieleman Keukens is zeer groot. Van klassiek tot modern en van Italiaans tot Engels, wij hebben de juiste keuken voor u! Een groot aantal keukens zijn compleet opgebouwd in onze showroom. Zo geven wij u een duidelijk beeld van de keukens die wij aanbieden. Om uw keuken volledig naar uw zin te maken hebben wij een aantal keukenideeën en inspiraties op een rij gezet. Stel uw droomkeuken samen! Advies bij het samenstellen van uw keuken? Onze adviseurs helpen u graag op weg!

Om vooraf een goed beeld te krijgen van onze keukens adviseren wij u om ons magazine aan te vragen.

Direct een keuken kopen in Tholen? Kom naar Tieleman Keukens. Bij ons is het kopen van een keuken een feest! Neem bij vragen gerust contact met ons op.