Keukens Rockanje

Keukens Rockanje

Op slechts een half uur rijden van Rockanje ligt Tieleman Keukens. Hier kunt u uw droomkeuken komen uitzoeken en terecht voor professioneel advies over keukens. De showroom biedt genoeg te zien en te proeven, want dankzij onze Werelds In-Side Lunchroom kunt u ook ervaren wat voor gerechten er met de keukens te maken zijn. Geniet van uw dagje uit!

Vraag kosteloos ons Tieleman Keukenmagazine aan

Bezoek hét kookeiland van Nederland

Onder Rockanje treft u Tieleman Keukens aan. Onze showroom ligt op hét kookeiland Goeree-Overflakkee. Deze showroom is het snelste te bereiken via de N57 en de N215. Na het inparkeren van uw auto kunt u rekenen op ruim 70 verschillende keukens, die ter inspiratie in de showroom getoond worden. De keukens die u in onze showroom vindt zijn zeer divers. Van strakke en moderne keukens tot nostalgische keukens, u vindt het allemaal bij Tieleman Keukens. 

Warm welkom Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Kaart Rockanje naar Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lunchroom Werelds In-Side

Bent u tijdens of na uw bezoek aan onze showroom toe aan een heerlijk bakje koffie? U bent van harte welkom in Werelds In-Side, onze lunchroom. Hier kunt u genieten van heerlijke koffie of van allerlei culinaire hoogstandjes. U kunt hier nog eens rustig alle indrukken van de dag doornemen.

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Ook de kinderen zijn welkom

Heeft u kinderen? Zij zijn van harte welkom bij Tieleman Keukens. Ze kunnen zich uren vermaken in onze speelhoek, met de PlayStations of in de bioscoop. Terwijl u rustig rondkijkt in onze showroom genieten de kinderen op hun manier.

Speelhoek Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Advies op maat van uw keukenadviseur

Heeft u tijdens uw bezoek een keuken op het oog gekregen die perfect zou passen in uw woning in Rockanje? Dan kunt u over de specificaties van deze keuken en de mogelijke uitbreidingen ervan altijd advies inwinnen van bij één van onze keukenadviseurs. Deze kunt u ter plaatse aanspreken, maar om een gesprek te garanderen raden we u aan om vooraf een afspraak in te plannen.

Loop voor inspiratie van alle mogelijkheden ook eens door onze unieke waterstraat of de monsterruimtes. Hier ziet u de talloze mogelijkheden en de nieuwste keukenapparatuur die uw keuken verder zou kunnen aanvullen en verfraaien. Uw keuken is dus geheel naar uw eigen wens en smaak samen te stellen!

Bezorging in Rockanje

De keuken die u heeft uitgezocht hoeft u natuurlijk niet zelf naar Rockanje te vervoeren. Op de met elkaar overeengekomen afleveringsdatum wordt uw keuken door onze eigen servicedienst. De plaatsing en afwerking van de nieuwe keuken wordt vervolgens voor u gedaan door onze eigen montagedienst. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe keuken.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Renovatie van uw huidige keuken

Als u in uw woning in Rockanje een keuken hebt staan die u wilt laten renoveren dan is dat bij ons ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op. Of maak een afspraak.

Maak een afspraak