Binnenkijker: Geplaatste klassieke Tieleman-Maison Sucre keuken (by Mereno)

Binnenkijker: Geplaatste klassieke Tieleman-Maison Sucre keuken (by Mereno)

Terug naar blogs

In samenwerking met Maison Sucre heeft Tieleman Keukens een serie klassieke keukens ontworpen. Luxe maatwerk keukens met een stijlvolle uitstraling. Één van deze modellen, de Long Island, hebben we recent mogen plaatsen bij een tevreden klant. 

Meer over deze keuken

De keuken heeft een totale atmosfeer nodig. Niet alleen de keuken maar ook de verlichting, royale gordijnen en andere klassieke elementen in de ruimte maken het totaalsfeertje van deze luxe keuken. 

Deze stijlvolle keuken is een maatwerk Mereno keuken met hoogglans gelakte fronten. De fronten hebben een bossing die mooi naar voren komen. Verder is de keuken afgestijld met prachtig brons beslag. De stijlvolle kroonlijsten geven de keuken de finishing touch. Een compleet plaatje met een warme uitnodigende sfeer. 

Klassieke Mereno keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Apparatuur

Het Boretti fornuis in antraciet kleur met oud bronzen beslag past volledig bij de luxe uitstraling van de luxe keuken. Boven het Boretti fornuis is gekozen voor een Novy afzuigunit die mooi weggewerkt is achter de schouw. Verder is de keuken voorzien van een Siemens vaatwasser en een Liebherr koelkast met SuperCool- functie. Hiermee wordt de temperatuur in de koelkast tijdelijk verlaagt naar de koudste temperatuurinstelling.

De Lanesto Forte mengkraan is een 100% geborstelde rvs keukenmengkraan die met één hendel zowel koud als warm water bedient. De mengkraan is uitgevoerd in de kleur gold. 

Klassieke Mereno keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Aanrechtblad

Voor het aanrechtblad is gekozen voor een granieten blad van Arte in de kleur Black Indy Leather. Een granieten aanrechtblad is een 100% natuurproduct, waardoor ook ieder product uniek is. Een aanrechtblad van graniet is stootvast en slijtvast. De randafwerking van de aanrechtbladen is ook weer volledig passend bij het totale sfeerplaatje van de keuken.

Ook een klassieke keuken?

Bent u ook geïnteresseerd in een klassieke keuken? Neem dan contact op met Tieleman Keukens via 0187-602 555 of met Sharon Streuper van Maison Sucre via 0611478704. Sharon van Maison Sucre begeleid u bij het maken van de keus voor een luxe interieur en keuken die past bij uw manier van leven. De adviseur van Tieleman Keukens ontwerpt en realiseert deze droomkeuken voor u. Kijk op de website van Maison Sucre voor de inspiratie zaterdagen. 

Bekijk meer geplaatste Tieleman-keukens

Klassieke Mereno keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Klassieke Mereno keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek