Lanesto kranen en spoelbakken

Lanesto kranen en spoelbakken

Zwart, goud en koper: dat zijn de nieuwste kleuren in kranen- en spoelbakkenland. Lanesto spoelbakken zijn verkrijgbaar in deze actuele kleuren. Kies er ook een bijpassende zeepdispenser en vaatdoekhouder bij! De juiste spoelbak kiezen kan nog een hele klus zijn. Naast de kleur en de afmeting zijn er ook verschillende inbouwmethodes: vlakinbouw, (semi-)onderbouw of rimless.

Lanesto spoelbak en kraan
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lanesto Urban gekleurde spoelbakken

Zwart, goud en koper: dat zijn de nieuwste kleuren die we terug zien bij kranen en dan kan de spoelbak natuurlijk niet achterblijven. Lanesto maakt van spoelbak en kraan één esthetisch geheel. In kleur, maar ook qua vormgeving. Kies er ook een bijpassende zeepdispenser en vaatdoekhouder bij. De Lanesto Urban spoelbakkenserie heeft een binnenradius van 10, waardoor de Urban perfect past in de huidige trend van strakke keukens. Bij elke kleur is een bijpassend inzetbakje én bodemrekje verkrijgbaar. 

Lanesto Urban spoelbak en kraan
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lanesto Urban spoelbak
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Inbouwmethodes

De juiste spoelbak kiezen kan nog een hele klus zijn. Naast de kleur en de afmeting zijn er ook verschillende inbouwmethodes: vlakinbouw, (semi-)onderbouw of rimless. Vlak inbouw is de meest populaire vorm van inbouw. De spoelbakrand wordt vlak in het werkblad ingebouwd door een verdieping in het werkblad te maken waar de spoelbakrand in vast gelijmd wordt. Bij een onderbouw spoelbak wordt een uitsparing gemaakt in het blad waarna de spoelbak onder de uitspating wordt gelijmd. Bij de semi onderbouw methode wordt de spoelbak vlak onder de rand gemonteerd.Bij opbouw rust de spoelbakrand op het werkblad.

De nieuwste TopZero spoelbakken – de naam zegt het al een beetje – worden als het ware randloos (rimless) in het blad afgewerkt. Er is dus helemaal geen rand zichtbaar. De TopZero spoelbak is een perfect alternatief voor de bekende onderbouwbak. Zo wordt stootschade aan randen rondom de bak immers voorkomen. Handig bij keramiek!

Meer informatie over de inbouwmethodes van spoelbakken.

Lanesto spoelbak en kraan
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Meer weten?

Wilt u meer weten over de Lanesto spoelbakken en kranen? Dan bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom. Maak gerust een afspraak met één van onze adviseurs of vraag alvast onze brochure aan voor eindeloos veel keukeninspiratie. 

Neem contact met ons opLanesto spoelbak en kraan
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Bent u benieuwd waarom een keukenkraan en spoelbak tegenwoordig een essentiele accessoires zijn in uw keuken? Wij adviseren u graag!