Gaggenau 400 serie bakoven

Terug naar overzicht

Het karakteristieke uiterlijk van de Gaggenau 400 serie bakoven wordt gekenmerkt door de volledig glazen deur die iets uitsteekt. De vier lagen glas zorgen ervoor dat de deur koel aanvoelt, ongeacht de temperatuur aan de binnenkant.

Opties

Greeploos / automatische deuropening.
Pyrolyse.
Verwarmingstechniek met 9 systemen, met pizzasteen functie.
TFT touch display.
In de deur geïntegreerde bedieningsmodule.
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Gaggenau 400 serie bakoven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Gaggenau 400 serie bakoven

400 Serie bakoven

De kenmerkende solide roestvrijstalen draaiknoppen bieden een intuïtieve regeling van het TFT display. Raak het display aan en de greeploze deur, een prachtig oppervlak in uw keuken, opent zich rustig tot wel 180 graden.

Vier lagen glas zorgen voor een deur die koel aanvoelt, ongeacht de temperatuur aan de binnenkant, zelfs tijdens het pyrolitische reinigingsprogramma van 485 °C. Elke laag glas zorgt voor een perfecte kleurweergave, zodat u nauwkeurig het garingsproces van gerechten kunt beoordelen. Dit proces kan gelijkmatig worden bereikt met behulp van het rotisserie draaispit bij het merendeel van de 17 verwarmingsmethoden. De uitgebreide kerntemperatuurmeter meet de temperatuur van uw gerecht tot op één graad nauwkeurig, automatische programma's assisteren de thuiskok terwijl het gemak van Home Connect u in staat stelt om alles op afstand te bedienen en te monitoren. Deze bakovens zijn een statement, in elke betekenis van het woord.

Binnenin de bakoven

De kerntemperatuurmeter is meer dan alleen een thermometer voor vlees, vis, brood of deeg. De metingen van de binnenkant van het gerecht stellen de bakoven in staat om de temperatuur te reguleren en voortdurend de timer aan te passen, waardoor u een bijgewerkte bereidingstijd krijgt. Accessoires kunnen een compleet culinair potentieel ontsluiten. Zo is de intensieve hitte van de pizzasteen het geheime ingrediënt voor krokante tarte flambée, pizzabodems en brood. Er is simpelweg geen alternatief voor het rechtstreeks koken en bakken op 300 °C. Uittrekbare rails, Gastronorm braadsledes en inzetbakken, evenals verschillende bakplaten en pizzascheppen complementeren de capaciteiten van uw bakoven en die van u. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Gaggenau 400 serie bakoven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model Gaggenau 400 serie bakoven

Vacumeerlade onder bakoven 

Voeg de vacumeerlade toe onder uw bakoven of aanrecht, in hetzelfde ontwerp als uw bakoven of keukenmeubilair, en het zou zomaar kunnen dat sous-vide uw favoriete
gemaksbereiding wordt. Met verschillende vacumeerstanden en zakgroottes zult u in staat zijn om smaken te behouden, ingrediënten te conserveren en te marineren in een derde van de tijd. Met de mogelijkheid om buiten de lade te vacumeren, kunt u zelfs na de volgende avond nog van een reeds geopende wijn genieten.

Meer weten over de 400 serie bakoven van Gaggenau

Wilt u meer weten over de 400 serie bakoven van Gaggenau? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Voor meer informatie over de Gaggenau 400 serie bakoven verwijzen wij u graag naar de website van Gaggenau

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer