T-keuken: de beste keukenindeling?

T-keuken: de beste keukenindeling?

Keukenindelingen zijn er in verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan de traditionele L-opstelling of U-opstelling. Echter een populaire keukenindeling van de laatste jaren is de T-opstelling. Met een T-keuken kunt u aan beide kanten aan de slag, net als bij een kookeiland. 

Vraag het kosteloze Tieleman Keukens keukenmagazine aan

Een woonkeuken? Kies een T-keuken

Een T-keukenopstelling is een echte familiekeuken, een keuken waarin het gezin bijeen komt om de dag te bespreken, samen te koken of gezellig te proosten op het weekend. Familiekeukens worden vaak ook gekenmerkt als woonkeukens. Een mooie woonkeuken vormt één geheel met uw woonkamer. De T-keuken is ideaal als woonkeuken in te zetten. het langwerpige kookeiland wijst richting de woonkamer, waardoor er een soepele overgang is naar uw woonkamer. U kunt direct vanuit uw bank de keuken inlopen, TV kijken tijdens het kokkerellen of bijkletsen met de mensen in de woonkamer. Ziet u het al voor u?

T-keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Een T-keuken in elke stijl

Als u kiest voor een T-keuken kunt u kiezen voor elke stijl. Wilt u een landelijke keuken? Of juist een moderne keuken? En heeft u al eens nagedacht over een industriële keuken? Welke stijl kiest u? Natuurlijk adviseren de keukenspecialisten van Tieleman Keukens u graag over alle mogelijke keukenstijlen. 

Laat u inspireren in onze showroom of vraag ons kosteloze magazine aan. U bent van harte welkom!

T-keuken in andere stijl
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer weten?

Wilt u meer weten over T-keukens bij Tieleman Keukens? Neem contact op of kom langs in onze showroom. Onze keukenadviseurs adviseren u graag bij het uitzoeken van uw droomkeuken.

Maak een afspraak