High-end Tieleman-keuken in Leidschendam

Terug naar overzicht

Specificaties

Kleur
Antraciet, lichtgrijs
Maak een afspraak

Opties

Mereno keuken
Arte aanrechtblad (kleur: Armani Grey)
Gaggenau oven
Gaggenau combi-stoomoven
Gaggenau magnetron
Gaggenau wijnklimaatkast
Gaggenau warmhoudlade
Gaggenau wijnklimaatkast
Miele koel-vriescombinatie
Miele vaatwasser
Gaggenau Vario 400 gaskookplaat
Novy plafondafzuigunit
Quooker Square
Doeco mengkraan
Doeco voedselrestenvermaler
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model High-end Tieleman-keuken in Leidschendam
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model High-end Tieleman-keuken in Leidschendam
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Model High-end Tieleman-keuken in Leidschendam

Op de fraaie ligging aan het water en het exterieur van de woning waren de bewoners nog steeds verliefd. Het interieur kon echter wel een grondige renovatie en restyling gebruiken. Op aanraden van de vader van de heer des huizes nam de laatstgenoemde contact op met Eric Kant. De veelzijdige topdesigner had immers tot grote tevredenheid de bestaande woning van de ouders getransformeerd tot een droomhuis op maat. Het resultaat is een totaal nieuwe sfeer en woonbeleving, zonder dat er verhuiswagens aan te pas kwamen. De gewenste warme jas op maat als bevredigend resultaat van een intensief traject.

Waar de woning voor de renovatie een klassieke, haast hokkerige indeling kende, is het thans ruimtelijkheid troef in het fraaie herenhuis. Zo verdween onder meer de muur tussen de keuken en de eetkamer, waardoor de routing en plattegrond op de begane grond volledig zijn veranderd. “Door deze forse aanpassingen veranderde de dynamiek in de woning en ontstond veel meer interactie. Als je nu kookt, heb je contact met de gezinsleden aan de eettafel en vanuit de eetkamer sta je weer in verbinding met de woonkamer. Al deze ruimtes vloeien prettig in elkaar over”, aldus de creatieve vakman, die wijst op de fraaie stalen pui met openslaande deuren als oogstrelende vervanger van de weggehaalde muur tussen de entreehal en de woonkamer.

“De entreehal en het trappenhuis behoren sowieso tot de klapstukken van het huis. We hebben de trap ontdaan van de oude roodbruine kleurlaag en het hout eigentijds vergrijsd. Tevens hebben we in het trappenhuis kunstzinnig stucwerk toegepast. Dit samen zorgt in combinatie met de stalen pui en de prachtige hanglamp voor een waanzinnige sfeer en uitstraling”, beschrijft Eric Kant.

Bron: Excellent Wonen Magazine.
Eric Kant: T (+31) 088 9390900, info@erickant.com, www.erickant.com

Nog meer mooie design-keukens bekijken? Kijk op Tielemankeukens.nl/design-keukens

Bezoek onze unieke keukenshowroom

Stap binnen in onze ruime en indrukwekkende showroom in Middelharnis, waar meer dan 65 complete keukens op u wachten.

Ontdek meer