Doeco Keukenaccessoires

Doeco Keukenaccessoires

Doeco is opgericht door Steef Doekemeijer en startte op 1 juni 1971 met een klein team van slechts 3 mensen, een klein programma en veel enthousiasme. Doeco en Tieleman Keukens, en zo ook Steef Doekemeijer en Jan Tieleman, werken al jaren samen met twee gezamenlijke doelen: kwaliteit en een tevreden klant!

De naam Doeco komt van Doekemeijer en collega’s. In het begin bestond het verkoopprogramma voornamelijk uit een klein assortiment aan roestvrijstalen, teakhouten en kunststof werkbladen. Later werd er een eerste mengkraan opgenomen in het programma, een wandafsluitprofiel, snijplanken en zo werd het basisprogramma steeds verder uitgebreid tot het enorme pakket van meer dan 3500 keukenaccessoires dat momenteel wordt aangeboden.

Doeco keukenaccessoires
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Doeco spoelbak
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De behuizing waarin Doeco startte werd al heel snel te klein en na enkele jaren werd een nieuw gebouwd bedrijfspand betrokken aan de Staringlaan te Waddinxveen. Ook dit pand met 4000 m2 kantoor- en magazijnruimte werd weer te klein. Er volgde een tweede volledige nieuwbouw, dit keer op bedrijventerrein Coenecoop 1. Dit pand werd in 1990 in gebruik genomen. Op 7500 m2 staat een bijzonder modern geoutilleerd bedrijfsgebouw waarin zeer efficiënt gewerkt kan worden. In België werd met verkoopactiviteiten gestart in 1985. Eerst in Gent (St. Amandsberg) en sinds 1996 in Brasschaat vanuit een mooi uitgeruste vestiging.

Doeco heeft zich, vanaf de start in 1971, ontwikkeld tot toonaangevende totaalleverancier voor de inrichting van de keuken. Werkbladen, spoelbakken, verlichtingen, keukenkranen, keukenaccessoires, barkrukken, zeeppompen, montagematerialen, afvalsystemen, beeld- en geluidsapparatuur, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Kom naar onze showroom om een greep uit het assortiment te bekijken, geïntegreerd in meer dan 70 keukens of kijk voor meer informatie op www.doeco.nl