Keukens Voorne-Putten

Keukens Voorne-Putten

Woont u in Voorne-Putten en wilt u uw keuken renoveren? Of bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Spijkenisse? Uw keuken op Voorne-Putten vindt u bij Tieleman Keukens in Middelharnis! Bekijk ons keukenaanbod in onze showroom of bekijk de mogelijkheden voor keukenrenovatie.

Vraag kosteloos het Tieleman keukenmagazine aan

Aanbod keukens Voorne-Putten

Bij Tieleman Keukens vindt u een groot aanbod keukens. Van Italiaanse keukens tot boeren keukens. Onze showroom staat vol met complete keukens. Hier krijgt u een goed beeld van de verschillende soorten keukens. Ook aan uw kinderen hebben wij gedacht. Uw kinderen kijken een film in de kinderbioscoop terwijl u rustig een keuken uit kunt zoeken. Voor het kopen van een keuken op Voorne-Putten komt u naar Tieleman Keukens! Meer weten over onze showroom en haar mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Warm welkom Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Waarom Tieleman Keukens?

Kiest u voor Tieleman Keukens, dan kiest u voor kwaliteit. Bij het aanschaffen van een keuken op Voorne-Putten profiteert u niet alleen van de producten, maar ook onze adviseurs en monteurs leveren vakwerk! Dit blijkt ook uit de waardering die klanten ons geven. Zo vertelt een klant dat er `een uitstekende plaatsing en een prima service` aanwezig is bij Tieleman Keukens. Hier profiteert u ook van bij het aanschaffen van een keuken op Voorne-Putten. Ook advies op maat is één van de voordelen bij Tieleman Keukens. `Opvallend veel persoonlijke aandacht en tijd uitgetrokken. Zo hoort het bij een niet alledaagse aankoop`. Weer een tevreden klant!

Een dagje Tieleman Keukens is een dagje uit

Komt u vanuit Voorne-Putten een dagje naar Tieleman Keukens? U kunt er gerust een dagje voor uit trekken. Ons keukenaanbod is groot en ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Terwijl u rustig rondkijkt in onze keukenshowroom, vermaken de kinderen zich uren in onze speelhoek, met de PlayStations en de indoor bioscoop. 

Bioscoop Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lunchroom Werelds In-Side

Wist u dat wij onze eigen lunchroom hebben? In Werelds In-Side kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of een uitgebreide lunch. In onze sfeervolle lunchroom kunt u op uw gemak de indrukken van de dag nog eens doornemen.

Lunchroom Werelds In-Side
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keukens Voorne-Putten

Zoekt u een keuken op Voorne-Putten? Kom dan via de N57 richting Stellendam en vervolg uw weg via Melissant en Dirksland naar Middelharnis. Daar neemt u de rotonde bij het politiebureau driekwart, de volgende rotonde de eerste afslag en sla daarna rechtsaf naar de Korendreef 15. U bevindt zich nu op het terrein van Tieleman Keukens. En dat in hooguit 45 minuten rijden!

Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Maak een afspraak

Kom naar Tieleman Keukens en kies de keuken die bij u past. Wij geven u graag advies. Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op! Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken.

Maak een afspraak