Tieleman

Keukens Voorne-Putten

  

Woont u in Rockanje en wilt u uw keuken renoveren? Of bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Spijkenisse? Uw keuken op Voorne-Putten vindt u bij Tieleman Keukens in Middelharnis! Bekijk ons keukenaanbod in onze showroom of bekijk de mogelijkheden voor keukenrenovatie.

Vraag het gratis Tieleman Keukenmagazine aan


Aanbod keukens Voorne-Putten

Bij Tieleman Keukens vindt u een groot aanbod keukens. Van Italiaanse keukens tot boeren keukens. Onze showroom staat vol met complete keukens. Hier krijgt u een goed beeld van de verschillende soorten keukens. Ook aan uw kinderen hebben wij gedacht. Uw kinderen kijken een film in de kinderbioscoop terwijl u rustig een keuken uit kunt zoeken. Voor het kopen van een keuken op Voorne-Putten komt u naar Tieleman Keukens! Meer weten over onze showroom en haar mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Receptie Tieleman Keukens

Waarom Tieleman Keukens?

Kiest u voor Tieleman Keukens, dan kiest u voor kwaliteit. Bij het aanschaffen van een keuken op Voorne-Putten profiteert u niet alleen van de producten, maar ook onze adviseurs en monteurs leveren vakwerk! Dit blijkt ook uit de waardering die klanten ons geven. Zo vertelt een klant dat er `een uitstekende plaatsing en een prima service` aanwezig is bij Tieleman Keukens. Hier profiteert u ook van bij het aanschaffen van een keuken op Voorne-Putten. Ook advies op maat is één van de voordelen bij Tieleman Keukens. `Opvallend veel persoonlijke aandacht en tijd uitgetrokken. Zo hoort het bij een niet alledaagse aankoop`. Weer een tevreden klant!

Een dagje Tieleman Keukens is een dagje uit

Komt u vanuit Voorne-Putten een dagje naar Tieleman Keukens? U kunt er gerust een dagje voor uit trekken. Ons keukenaanbod is groot en ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Terwijl u rustig rondkijkt in onze keukenshowroom, vermaken de kinderen zich uren in onze speelhoek, met de PlayStations en in de indoor bioscoop

Bioscoop Tieleman Keukens

Speelhoek Tieleman Keukens

Lunchroom Werelds In-Side

Wist u dat wij onze eigen lunchroom hebben? In Werelds In-Side kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of een uitgebreide lunch. In onze sfeervolle lunchroom kunt u op uw gemak de indrukken van de dag nog eens doornemen. 

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman Keukens

Keukens Voorne-Putten

Zoekt u een keuken op Voorne-Putten? Kom dan via de N57 richting Stellendam en vervolg uw weg via Melissant en Dirksland naar Middelharnis. Daar neemt u de rotonde bij het politiebureau driekwart, de volgende rotonde de eerste afslag en sla daarna rechtsaf naar de Korendreef 15. U bevindt zich nu op het terrein van Tieleman Keukens. En dat in hooguit 45 minuten rijden!

Tieleman Keukens

 Maak een afspraak

Kom naar Tieleman Keukens en kies de keuken die bij u past. Wij geven u graag advies. Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op!´╗┐ Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken.

Maak een afspraak