Tieleman

De beste keukenzaak van Spijkenisse e.o.

  

Op zoek naar uw droomkeuken in de omgeving van Spijkenisse? Kom een dagje naar Tieleman Keukens! Het kopen van een keuken moet een feestje zijn. Bij Tieleman Keukens weten we dit als geen ander. Onze showroom is uitgerust met de nieuwste keukens van topmerken, een lunchroom, een speciale kinderhoek met bioscoop en gameroom én een fantastische presentatiewand.

 

Tieleman Keukens had ooit een vestiging in Spijkenisse (Theemsweg13), maar we zijn enkele jaren geleden verhuisd naar een groter pand in Middelharnis. Graag nodigen wij u als Spijkenissenaar uit in onze nieuwe showroom. Of u nu zelf wilt rondsnuffelen of een vrijblijvend advies gesprek met een keukenadviseur wilt hebben: het kan allemaal! Indien u een afspraak wilt inschieten voor een gesprek, dan kunt u onze online afsprakenplanner gebruiken. De adviseurs van Tieleman Keukens komen graag bij u thuis langs, maar u bent ook van harte welkom in Middelharnis!

Tieleman Keukens krijgt van klanten gemiddeld een 8,7 op recensiesite Wugly.nl. Dankzij dit cijfer zijn wij de bestgewaardeerde keukenzaak van Nederland. Tevens zijn we de afgelopen jaren al drie keer verkozen tot Beste Keukenzaak van Nederland. Kwaliteit en service vinden wij zeer belangrijk, en dit zult u ook merken zodra u in onze showroom bent. Ook tien jaar na plaatsing van uw Tieleman Keuken zijn we u niet vergeten. Is een kastdeurtje beschadigd? Eén belletje naar Tieleman Keukens en wij komen het direct repareren!

Vanuit Spijkenisse is Tieleman Keukens uitstekend bereikbaar. De reistijd naar onze showroom in Middelharnis is ongeveer 25 minuten. Daarnaast kunt u kosteloos parkeren op onze grote parkeerplaats. Komt u niet met uw eigen auto, maar met het openbaar vervoer? Dan bedraagt de reistijd vanuit Spijkenisse ongeveer één uur. Reis met de metro van Spijkenisse naar metrostation Rotterdam Zuidplein. Vervolgens stapt u over op de snelbus richting Middelharnis. U kunt ook met de bus van Spijkenisse naar Hellevoetsluis, overstappen op de bus richting Stellendam en een laatste keer overstappen op de bus richting Middelharnis. De reistijd is dan ongeveer één uur en dertig minuten.

Woont u in Spijkenisse en zoekt u een nieuwe keuken voor in uw huis? Kom een dagje naar Tieleman Keukens en bekijk greeploze keukens, houten keukens, landelijke keukens en moderne keukens. Of vraag het kosteloos brochurepakket aan en ontvang een leuke verrassing!