De beste keukenzaak van Spijkenisse en omstreken

De beste keukenzaak van Spijkenisse en omstreken

Op zoek naar uw droomkeuken in de omgeving van Spijkenisse? Kom een dagje naar Tieleman Keukens! Het kopen van een keuken moet een feestje zijn. Bij Tieleman Keukens weten we dit als geen ander. Onze showroom is uitgerust met de nieuwste keukens van topmerken, een lunchroom, een speciale kinderhoek met bioscoop en gameroom én een fantastische presentatiewand.

Vraag kosteloos het Tieleman Keukenmagazine aan

Keukens in elke stijl

Tieleman Keukens had ooit een vestiging in Spijkenisse (Theemsweg13), maar we zijn enkele jaren geleden verhuisd naar een groter pand in Middelharnis. Graag nodigen wij u als Spijkenissenaar uit in onze showroom in Middelharnis. Onze showroom is de moeite waard om te bezoeken. U kunt tientallen mooie keukens bekijken, zoals moderne keukens, houten keukens en landelijke keukens. Maar ook Italiaanse designkeukens en prachtige keukens van Keller Keukens, Snaidero en Eggersmann. In vrijwel elke stijl hebben wij de mooiste keukens.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Tieleman Keukens: een dagje uit, ook met kinderen!

Een dagje Tieleman Keukens betekent een dagje uit. In onze prachtige showroom heeft u alle tijd om alles rustig te bekijken. Het is geen enkel probleem als u uw kinderen meeneemt. Ook aan de kinderen heeft Tieleman Keukens gedacht. Terwijl u rustig rondkijkt vermaken de kinderen zich heerlijk in de speelhoek, met de PlayStations of in de bioscoop. Zo kunt u alle tijd nemen en genieten de kinderen ook.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Lunchroom Werelds Inside

Bent u toe aan een heerlijk kopje koffie? Of heeft u zin in een heerlijke lunch? Laat u verrassen in onze eigen lunchroom, Werelds Inside. Wij serveren heerlijke koffie en allerlei culinaire hoogstandjes. In onze sfeervolle lunchroom kunt u alle indrukken van de dag nog eens doornemen. Wij beschikken ook over een gezellige buitentuin, waar u bij mooi weer heerlijk kunt zitten.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Hoge klantwaardering

Tieleman Keukens krijgt van klanten gemiddeld een 9,4 op recensiesite Opiness.nl. Dankzij dit cijfer zijn wij één van de bestgewaardeerde keukenzaken van Nederland. Tevens hebben wij de afgelopen jaren meerdere prijzen gewonnen. Kwaliteit en service vinden wij zeer belangrijk, en dit zult u ook merken zodra u in onze showroom bent. Ook tien jaar na plaatsing van uw Tieleman Keuken zijn we u niet vergeten. Is een kastdeurtje beschadigd? Eén belletje naar Tieleman Keukens en wij komen het direct repareren!

Goede bereikbaarheid

Vanuit Spijkenisse is Tieleman Keukens uitstekend bereikbaar. De reistijd naar onze showroom in Middelharnis is ongeveer 25 minuten. Daarnaast kunt u kosteloos parkeren op onze grote parkeerplaats.

Komt u niet met uw eigen auto, maar met het openbaar vervoer? Dan bedraagt de reistijd vanuit Spijkenisse ongeveer één uur. Reis met de metro van Spijkenisse naar metrostation Rotterdam Zuidplein. Vervolgens stapt u over op de snelbus richting Middelharnis. U kunt ook met de bus van Spijkenisse naar Hellevoetsluis, overstappen op de bus richting Stellendam en een laatste keer overstappen op de bus richting Middelharnis. De reistijd is dan ongeveer één uur en dertig minuten.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Welkom bij Tieleman Keukens

Woont u in Spijkenisse en zoekt u een nieuwe keuken voor in uw huis? Kom een dagje naar Tieleman Keukens en bekijk greeploze keukens, houten keukens, landelijke keukens en moderne keukens. Of vraag kosteloos het brochurepakket aan.

Maak een afspraak