Keukens Hoeksche-Waard

Keukens Hoeksche-Waard

Bent u op zoek naar een keuken en woont u in de Hoeksche Waard? Kom dan naar Tieleman Keukens in Middelharnis! Kies de keuken die bij u past.

Vraag kosteloos ons Tieleman Keukenmagazine aan

Keukenaanbod Hoeksche Waard

Houdt u van strak en minimalistisch, klassiek en romantisch of zoekt u een hoekkeuken? Bij Tieleman Keukens vindt u uw perfecte keuken! Ons keukenaanbod is zeer divers. Wanneer u bij het kiezen voor een keuken in de Hoeksche Waard een duidelijk beeld wilt krijgen van ons keukenaanbod nodigen wij u uit in onze showroom. Hier vindt u meer dan 70 keukens!

Showroom Tieleman Keukens Goeree-Overflakkee
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Service met een hoofdletter

Klanten van Tieleman Keukens zijn zeer tevreden over de keukens die zij bij ons aanschaffen. Met name de ‘professionele showroom, een waar experience center` wordt door klanten als zeer positief ervaren. Een ander punt waar Tieleman Keukens goed op scoort is service. "Service met de hoofdletter S", zo vertelt een klant. Deze service vertaalt zich ook in het renoveren van uw keuken. Wij geven u graag advies of het renoveren van uw keuken slim of onverstandig is.

Verkoopadviseur Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keuken kopen Hoeksche Waard

Wordt u ook één van onze tevreden klanten? Bezoek dan onze showroom. Vanuit de Hoeksche Waard gaat u via de A29 richting Zierikzee / Roosendaal. Neem de afslag Knooppunt Hellegatsplein en vervolg uw weg via de N59 richting Middelharnis. Wanneer u bij Middelharnis aan komt rijden, neemt u de tweede afslag op de rotonde en daarna de eerste afslag op de rotonde. U kunt Tieleman Keukens dan al niet meer missen. Sla bij de eerste afslag rechts en u heeft uw bestemming bereikt in een half uurtje!

Warm welkom Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Welkom met kinderen

Een dagje Tieleman Keukens is een belevenis. U wordt warm ontvangen door onze keukenadviseurs. Heeft u kinderen? Zij kunnen zich uren vermaken in de speelruimte, met de playstations of in de bioscoop. Zo kunt u rustig de tijd nemen om alle keukens te bewonderen.

Speelhoek Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lunchroom Werelds In-Side

Heeft u na een tijdje trek gekregen? In onze eigen lunchroom, Wereld In-Side, kunt u genieten van een heerlijk bakje koffie, of van allerlei culinaire hoogstandjes. Heerlijke hapjes en maaltijden van de beste ingrediënten. Onze lunchroom is een perfecte plek om alle indrukken van de dag nog eens door te nemen.

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Meer weten over exclusieve keukens?

Een complete keuken, volledig afgestemd op uw wensen vindt u bij Tieleman Keukens. Ook wanneer u in de Hoeksche Waard woont! Meer weten? Neem contact met ons op! Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken.

Maak een afspraak