Tieleman

Keukens Hoeksche-Waard

  
Bent u op zoek naar een keuken en woont u in de Hoeksche Waard? Kom dan naar Tieleman Keukens in Middelharnis! Kies de keuken die bij u past.

Keukenaanbod Hoeksche Waard
Houdt u van strak en minimalistisch, klassiek en romantisch of zoekt u een hoekkeuken? Bij Tieleman Keukens vindt u uw perfecte keuken! Ons keukenaanbod is zeer divers. Wanneer u bij het kiezen voor een keuken in de Hoeksche Waard een duidelijk beeld wilt krijgen van ons keukenaanbod nodigen wij u uit in onze showroom. Hier vindt u meer dan 70 keukens. 

Klanten van Tieleman Keukens zijn zeer tevreden over de keukens die zij bij ons aanschaffen. Met name de ‘professionele showroom, een waar experience center` wordt door klanten als zeer positief ervaren. Een ander punt waar Tieleman Keukens goed op scoort is service. `Service met de hoofdletter S`, zo vertelt een klant. Deze service vertaalt zich ook in het renoveren van uw keuken. Wij geven u graag advies of het renoveren van uw keuken slim of onverstandig is.

Keuken hopen Hoeksche Waard
Wordt u ook één van onze tevreden klanten? Bezoek dan onze showroom. Vanuit de Hoeksche Waard gaat u via de A29 richting Zierikzee / Roosendaal. Neem de afslag Knooppunt Hellegatsplein en vervolg uw weg via de N59 richting Middelharnis. Wanneer u bij Middelharnis aan komt rijden, neemt u de tweede afslag op de rotonde en daarna de eerste afslag op de rotonde. U kunt Tieleman Keukens dan al niet meer missen. Sla bij de eerste afslag rechts en u heeft uw bestemming bereikt in een half uurtje!

Een complete keuken, volledig afgestemd op uw wensen vindt u bij Tieleman Keukens. Ook wanneer u in de Hoeksche Waard woont! Meer weten? Neem contact met ons op!