Keukeninspiratie

Keukeninspiratie

Een nieuwe keuken kopen is een investering voor jaren. Een investering waar u tijd een aandacht aan besteed om tot uw droomkeuken te komen. Het kopen van een keuken begint bij het onderzoeken wat u mooi vindt en wat uw wensen zijn. Wordt het een L-keuken, U-keuken of keuken met (kook)eilandWelke stijl keuken past bij mij en welke materialen wil ik gebruiken in de keuken? 

Keukenstijlen

Smaken in stijl kunnen sterk verschillen. Het kiezen van een keukenstijl is een grote en belangrijke beslissing. De stijl van de keuken bepaalt het uiterlijk en tevens vaak ook de indeling van de keuken.

Er zijn tal van keukenstijlen om uit te kiezen. Zo kunt u kiezen voor een moderne keuken, landelijke keuken, tijdloze keuken of klassieke keuken. Maar ook een industriële keuken, exclusieve keuken en trendy keuken zijn stijlen waar u uit kunt kiezen.

Lees op onze website meer over de verschillende keukenstijlen

Moderne keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Soorten keukens

Een grote of kleine keuken, een geeploze of hoogglans keuken, rechte keuken, houten keuken, gekleurde keuken of RVS keuken. Keukens zijn er in verschillende soorten, vormen en maten. Wilt u weten wat de mogelijkheden in soorten keukens zijn? Kom dan lans in onze showroom om verschillende soorten keukens te bekijken. Of vraag ons kosteloze keukenmagazine aan om inspiratie op te doen.

Vraag ons kosteloze keukenmagazine aan

Keukenopstellingen

Ieder huis is anders en iedereen heeft een eigen smaak en daardoor een eigen inrichting. De keuze van keukenopsstelling hangt niet alleen af van uw wensen, maar ook van de beschikbare ruimte. Als het gaat om keukenopstellingen zijn er verschillende mogelijkheden, zoals een U-opstelling, L-opstelling en de I-opstelling. Ook een parallele keuken en keuken met kookeiland behoren tot de mogelijkheid bij de keus van een keukenopstelling.

Op de pagina keukenopstellingen kunt u meer lezen over de verschillende mogelijkheden die er zijn. 

Maak een virtuele tour door onze showroom

Keuken met eiland
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Geplaatste Tieleman-keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek