Keukendeurtjes vervangen: een nieuwe keuken voor weinig!

Wanneer je ervoor kiest om de keukendeurtjes - ook wel keukenfrontjes genoemd - te vervangen, kun je jouw keuken een nieuwe uitstraling geven. In feite is hier sprake van een kleine keukenrenovatie, waarbij je veel minder kosten hoeft te maken dan bij het laten plaatsen van een nieuwe keuken. Het vervangen van de keukenkastdeurtjes of gehele keukenkastjes is dan ook een uitstekend idee!

Kosteloos keukenmagazine aanvragen

Keukendeurtjes vervangen
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Waarom de keukendeurtjes vervangen?

Bij Tieleman Keukens hebben wij vele tientallen jaren ervaring met keukens, en kennen daarom vrijwel alle redenen waarom mensen ervoor kiezen hun keukendeurtjes te vervangen. Veelgehoorde redenen zijn dat de keukendeurtjes een verouderde uitstraling hebben, of dat de deurtjes niet meer binnen het interieur passen. Daarnaast is ook schade aan de keukendeurtjes een veelvoorkomende reden voor het vervangen van de keukendeurtjes. Ook als mensen verhuizen worden de keukendeurtjes nog wel eens vervangen. De keuken is dan nog in prima staat, maar net niet de stijl van de nieuwe bewoners. Door in dat geval de keukendeurtjes te veranderen, heb je een snelle en relatief goedkope oplossing om de complete uitstraling van de keuken te veranderen.

Hoeveel gaat keukendeurtjes vervangen kosten?

De prijs van nieuwe keukendeurtjes is afhankelijk van het materiaal en de hoeveelheid. Stel, je hebt een grote keuken en kiest graag hoogwaardige materialen, dan moet je ermee rekening houden dat je al snel een tarief van 2.500 tot 5.000 euro kwijt bent. Heb je een kleinere keuken? Houd dan rekening met een renovatiebedrag van 1.000 tot 2.000 euro (excl. montage).

Wanneer je alleen keukendeurtjes wil vervangen, is een renovatie goedkoper dan een nieuwe keuken kopen.

Keukendeur montage
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Kan ik alle deurtjes kiezen?

Nee! Leveranciers hanteren bepaalde standaardmaten voor hun deuren. Stel, je hebt een Keller keuken, dan is het goed mogelijk dat een Snaidero keukendeurtje er niet op past. Stel, jouw keuken wijkt sterk af van een standaardkeuken, bijvoorbeeld omdat er sprake is van gebogen deurtjes, dan is het nog lastiger om nieuwe deurtjes uit te zoeken. Het vervangen van de keukendeurtjes heeft dan wat extra aandacht nodig. Nodig een keukenadviseur thuis uit of neem foto's (en maten!) van de huidige kasten mee naar de showroom.

Nieuwe keukendeurtjes kiezen

Wanneer je wilt dat wij de keukendeurtjes vervangen, geven wij je graag advies over de mogelijkheden. Tieleman Keukens biedt een uitgebreide collectie met keukendeurtjes die de huidige deurtjes kunnen vervangen. Je treft bij ons designs, kleuren en materialen die aanlsuiten bij wat jij graag in jouw keuken wilt. Ongeacht welke deurtjes je kiest, onze montagedienst komt graag de keukendeurtjes vervangen. 

monteren van keukendeurtjes
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
keukendeurtjes vervangen uitbesteden of zelf doen?

Wil je graag de keukendeurtjes vervangen of laten renoveren, laat deze klus dan over aan Tieleman Keukens. Wij hebben een eigen montagedienst die deze klus voor jou binnen no time kan uitvoeren. Onze vakmensen werken doelgericht, klantgericht en hebben hun passie gevonden in de keukenbranche. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Lees meer over onze montagedienst of neem direct contact met ons op. Wij komen graag de keukendeurtjes vervangen.

Maak een afspraak

keukendeurtjes vervangen
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Meer weten

Wil je meer weten over het vervangen van uw keukendeurtjes? Neem dan contact met ons op. Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor je hebben, raden wij je aan vooraf een afspraak te maken.

Maak een afspraak

keukendeurtje inspiratie
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Keukendeurtje vervangen
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Keukendeurtjes vervangen
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Voorbeeld van keukendeur
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek