Ik wil mijn keuken opknappen, is dat een goed idee?

Ik wil mijn keuken opknappen, is dat een goed idee?

Ga ik mijn keuken opknappek of kies ik voor een nieuwe keuken? Veel mensen hebben deze vraag in hun hoofd zitten. Lees hier meer over het opknappen van uw keuken en welke afwegingen u dan moet maken. Bij Tieleman Keukens adviseren we u graag hierover.

Kosteloos keukenmagazine aanvragen

Keuken opknappen of nieuwe keuken kopen?

Er is geen juist antwoord. Het hangt volledig af van uw wensen. Wilt u een totaal andere indeling van de keuken of valt uw huidige keuken van ouderdom uit elkaar? Kies dan voor een gloednieuwe keuken. Voldoet uw huidige keuken nog prima? En wilt u enkel de keukendeurtjes of het keukenblad vervangen? Dan bespaart u veel geld door voor een keukenrenovatie te kiezen.

Keuken opknappen in beeld
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Afwegingen maken

Wat ook een rol speelt bij het bepalen of u wel of niet uw keuken op wilt knappen, is hoe lang u nog in uw huidige woning wilt blijven wonen. Bent u van plan binnen nu en twee jaar te verhuizen, dan is het volledig opknappen van de keuken wellicht een te dure investering. Mocht dit echter weer positief zijn voor de verkoopkansen van uw woning, dan kunt u weer wel overwegen om de keuken op te knappen.

Lees meer over deze belangrijke afweging in het artikel: Keuken renoveren: slim of onverstandig? Of vraagt direct ons kosteloze magazine aan.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Wilt u uw keuken opknappen?

Heeft u besloten dat u uw keuken wilt renoveren? Bij Tieleman Keukens kunnen we u informeren en adviseren over de renovatie van uw keuken. Onze vakmensen kunnen u helpen bij het renoveren en zorgen dat uw keuken weer als nieuw is. Wilt u advies van onze keukenspecialisten over het opknappen van uw keuken? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Kom langs in onze showroom