Tieleman

Ik wil mijn keuken opknappen, is dat een goed idee?

  

Veel mensen hebben deze vraag in hun hoofd zitten: ga ik mijn keuken opknappen of kies ik voor een nieuwe keuken. Lees hier meer over het opknappen van uw keuken en welke afwegingen u dan moet maken. Bij Tieleman Keukens adviseren we u graag hierover. 

Gratis keukenmagazine aanvragen

Keuken opknappen of nieuwe keuken kopen?

Er is geen juist antwoord. Het hangt volledig af van je wensen. Wil je een totaal andere indeling van de keuken of valt je huidige keuken van ouderdom uit elkaar? Kies dan voor een gloednieuwe keuken. Voldoet jouw huidige keuken nog prima? En wil je enkel de keukendeurtjes of het keukenblad vervangen? Dan bespaar je veel geld door voor een keukenrenovatie te kiezen.

Keukenrenovatie

Afwegingen maken 

Wat ook een rol speelt bij het bepalen of je wel of niet je keuken op wilt knappen, is hoe lang je nog in je huidige woning wilt blijven wonen. Ben je van plan binnen nu en twee jaar te verhuizen, dan is het volledig opknappen van de keuken wellicht een te dure investering. Mocht dit echter weer positief zijn voor de verkoopkansen van je woning, dan kun je weer wel overwegen om de keuken op te knappen.

Lees meer over deze belangrijke afweging in het artikel: Keuken renoveren: slim of onverstandig? Of bestel direct het keukenbrochure-pakket met een leuke verrassing.

Keukenrenovatie

Wilt u uw keuken opknappen?

Heeft u besloten dat u uw keuken wilt renoveren? Bij Tieleman Keukens kunnen we u informeren en adviseren over de renovatie van uw keuken. Onze vakmensen kunnen u helpen bij het renoveren en zorgen dat uw keuken weer als nieuw is. Wilt u advies van onze keukenspecialisten over het opknappen van uw keuken? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Kom langs in onze showroom