Tieleman

De perfecte schuimlaag? Inbouwkoffiemachines voor keukens

  

Een lekkere kop koffie of een cappuccino met de juiste schuimlaag? Die tover je natuurlijk uit je nieuwe keuken, want daar zit een koffiemachine ingebouwd. De merkenkeuze voor koffiemachines is groot bij Tieleman Keukens. Welke het uiteindelijk wordt, is natuurlijk afhankelijk van je eigen smaak en de stijl van jouw keuken.

Gratis keukenmagazine aanvragen

Welke inbouw koffiemachines zijn er?´╗┐

´╗┐Bij inbouw koffiemachines is er verschil tussen espressomachines en koffiemachines. Dit verschil zit hem in de bereidingswijze binnenin het apparaat; heet water gaat bij een koffiezetmachine langs de gemalen koffie terwijl bij een espressomachine stoom en heet water onder hoge druk door de gemalen koffie geperst wordt. Het verschil zit hem er dus niet in dat espressomachines enkel espresso’s zetten, want de meeste moderne machines kunnen meer dan dat.

Bij Tieleman Keukens zijn er verschillende mogelijkheden en merken, die in een keuken geplaatst kunnen worden. Een greep uit het assortiment inbouw koffiemachines:

 • Miele koffiemachines: Miele is net als Tieleman Keukens een familiebedrijf, die Duitse kwaliteitsproducten leveren. Zo ook in de inbouw koffiemachines de OneTouch en OneTouch for two. Exclusief bij Miele is er ook de mogelijkheid om een Nespresso inbouw koffiemachine te kiezen.
  Lees meer over Miele-keukenapparatuur -->

 • Siemens koffiemachines: Siemens heeft drie modellen koffiemachines. Allen zijn volautomaten, die perfect passen in iedere keuken en de lijn is elegant in design en onderstreept het comfort van de gebruiker.
  Lees meer over Siemens-keukenapparatuur -->

 • Gaggenau koffiemachines: Met de 400 en 200 serie koffievolautomaten maak je thuis koffie van professionele kwaliteit. Met de 400 serie kun je uiteenlopende soorten koffie en dranken op basis van warme melk maken. In totaal kunnen er acht configuraties in het geheugen opgeslagen worden. De lege maalfunctie zorgt ervoor dat je gemakkelijk van soort bonen kunt wisselen zonder de bonen met elkaar te mengen. In de 200 serie zitten diverse handige functies waaronder de automatische controle van bonen en melk. Wanneer er niet voldoende meer in het apparaat zit, wordt er een melding op het display gegeven. 
  Lees meer over Gaggenau-keukenapparatuur -->

 • ATAG koffiemachines:  ATAG is een Nederlands merk waar Tieleman Keukens al jarenlang mee samenwerkt. Voor keukens bieden ze drie modellen inbouw koffiemachines aan.
  Lees meer over ATAG-keukenapparatuur -->

 • PELGRIM koffiemachines: Met een heel compleet aanbod van keukenapparatuur weet PELGRIM zich te profileren. De inbouw koffiemachines van PELGRIM kenmerken zich door de diverse koffievariaties die ze kunnen zetten en de mogelijkheid om heet water te pakken voor het maken van thee.
  Lees meer over PELGRIM-keukenapparatuur -->

Welke merk het beste bij u past en voor welke smaakbeleving u moet gaan, kan het beste in de showroom bepaald worden. Een keukenadviseur kan u hierbij helpen. 

 

Maak een afspraak met een keukenadviseur

 

 

 

´╗┐Wat zijn de voordelen van koffiemachines direct inbouwen in de keuken?

Steeds meer keukens zijn voorzien van inbouwapparatuur, waaronder koffiemachines of espressomachines ook vallen. Specifiek bij koffiezetmachines geldt dat er drie voordelen zijn om ze in je keuken te laten verwerken, namelijk:

 

Design

Voor de hele look en feel van je keuken is het belangrijk dat de lijnen en vormen van de keuken in tact blijven en dat apparatuur daarbij voor het ‘oog’ niet storend is. Vooral bij de moderne keukens speelt de afwerking door middel van inbouwapparatuur een belangrijke rol.

 

Smaak

Veel koffiemachines of espressomachines zetten meerdere koffievariaties. Zo kun je met deze machines cappuccino's, latte macchiato's of ristretto’s uitproberen.

 

Ruimte op het werkblad

Door een koffiemachine of espressomachine in te bouwen creëer je meer ruimte op je werkblad. Ook blijft het werkblad hierdoor vrij, het apparaat is geen sta-in-de weg en het werkblad oogt schoon en opgeruimd.

 

 

Maak een afspraak en kom langs.