Tieleman

Pelgrim keukenapparatuur by Tieleman Keukens

  

Tieleman Keukens is jarenlang leverancier van Pelgrim keukenapparatuur (als ook ETNA keukenapparatuur en ATAG keukenapparatuur). Door de jarenlange loyale samenwerking kan Tieleman haar hoge servicegraad op gebied van keukenapparatuur op niveau houden. Bent u benieuwd naar het assortiment Pelgrim keukenapparatuur van Tieleman Keukens? Lees dan verder of maak een afspraak. 

Maak een afspraak 

Pelgrim is een 90-jarig, puur Nederlands merk en staat bekend om goede kwaliteit, eigentijdse vormgeving, garantie en service. Alle elementen kunt u terugvinden in de keukenapparaten en organisatie van Pelgrim.

Assortiment Pelgrim keukenapparatuur

Het assortiment van Pelgrim is zeer uitgebreid en compleet. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken; Pelgrim maakt het koken voor u makkelijker en aangenamer. U treft het complete assortiment bij Tieleman Keukens. Van luxe steamer tot kookplaten en van koelkasten tot combi-magnetrons.

Wij leveren graag uw:

PELGRIM afzuigkap

PELGRIM (combi-) magnetron

PELGRIM (combi-) stoomoven

PELGRIM fornuis

PELGRIM koelkast

PELGRIM koffiezetapparaat

PELGRIM kookplaat

PELGRIM oven

PELGRIM vaatwasser

PELGRIM vriezer

Keukenapparatuur voor iedereen

De keukenapparaten van Pelgrim zijn in diverse stijlen leverbaar en voor elke kok toegankelijk; van passieve, snelle kok tot gepassioneerde hobbykok. Tijdens het ontwikkelingsproces van keukenapparaten volgt Pelgrim nauwkeurig de diverse trends, zodat wij voor iedere interieurstijl passende keukenapparaten aan kunnen bieden. Hieronder wat inspiratie en voorbeelden van keukenapparatuur van Pelgrim.

  Het Pelgrim koffiezetapparaat 

Pelgrim fornuis

Pelgrim kookplaat

De Pelgrim (combi-) stoomoven en (combi-) magnetron

Meer informatie

De apparatuur wordt door de eigen montagedienst van Tieleman Keukens vakkundig geinstalleerd en aangesloten. Wilt u meer informatie over Pelgrim keukenapparatuur? Kijk dan op www.pelgrim.nl/NL. Wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Tieleman Keukens of maak een afspraak. 

Maak een afspraak