Etna keukenapparatuur by Tieleman Keukens

Etna keukenapparatuur by Tieleman Keukens

Al jarenlang levert Tieleman Keukens ETNA keukenapparatuur, evenals ATAG keukenapparatuur en Pelgrim keukenapparatuur. Doordat wij intensief samenwerken met ETNA kunnen wij onze klanten een hoog serviceniveau bieden op het gebied van apparatuur voor in de keuken. Als beste keukenzaak van Nederland kunnen wij uiteraard alle ETNA keukenapparatuur die u wenst leveren.

ETNA is een nuchter, oer-Hollands merk dat maar één doel heeft: apparatuur van hoge kwaliteit binnen het handbereik van iedereen brengen. Daarom worden de meest moderne technieken elke dag vertaald naar de nieuwste innovaties op het gebied van keukenapparatuur. Wanneer u voor ETNA keukenapparatuur kiest, dan kiest u voor apparatuur die aan de strengste eisen voldoet op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maakt ETNA keukenapparatuur waar wat het belooft: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.

ETNA keukenapparatuur die wij leveren

Als keukenspecialist helpen we u graag met het samenstellen van uw droomkeuken. Dat omvat niet alleen het kiezen van het juiste materiaal voor het werkblad en het bepalen van de mooiste kleur voor uw keukenkastjes, maar ook het selecteren van de beste apparatuur. Op dit gebied heeft ETNA keukenapparatuur een hoop te bieden, want dit bedrijf biedt onder andere:

Showroom Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Kies uw ETNA keukenapparatuur

Weet u al precies welke apparatuur u in uw keuken wilt? Of bent u nog aan het twijfelen? De adviseurs van Tieleman Keukens helpen u graag met het uitkiezen van uw ETNA keukenapparatuur. U kunt daarvoor altijd langskomen in onze showroom, waar een groot deel van deze apparatuur te vinden is. U kunt ook samen met onze adviseur kijken naar alle mogelijkheden. We adviseren u om daarvoor een afspraak te maken, zodat we meer dan voldoende tijd voor u in kunnen plannen. We zijn benieuwd welke ETNA keukenapparatuur in uw keuken komt te staan! 

Meer informatie vindt u op: www.etna.nl.

Maak een afspraak