Tieleman

Etna keukenapparatuur by Tieleman Keukens

  
Al jarenlang levert Tieleman Keukens ETNA keukenapparatuur, evenals ATAG keukenapparatuur en Pelgrim keukenapparatuur. Doordat wij intensief samenwerken met ETNA kunnen wij onze klanten een hoog serviceniveau bieden op het gebied van apparatuur voor in de keuken. Als beste keukenzaak van Nederland kunnen wij uiteraard alle ETNA keukenapparatuur die u wenst leveren.´╗┐

ETNA is een nuchter, oer-Hollands merk dat maar één doel heeft: apparatuur van hoge kwaliteit binnen het handbereik van iedereen brengen. Daarom worden de meest moderne technieken elke dag vertaald naar de nieuwste innovaties op het gebied van keukenapparatuur. Wanneer je voor ETNA keukenapparatuur kiest, dan kies je voor apparatuur die aan de strengste eisen voldoet op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maakt ETNA keukenapparatuur waar wat het belooft: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.

ETNA keukenapparatuur die wij leveren

Als keukenspecialist helpen we je graag met het samenstellen van uw droomkeuken. Dat omvat niet alleen het kiezen van het juiste materiaal voor het werkblad en het bepalen van de mooiste kleur voor uw keukenkastjes, maar ook het selecteren van de beste apparatuur. Op dit gebied heeft ETNA keukenapparatuur een hoop te bieden, want dit bedrijf biedt onder andere:

Kies jouw ETNA keukenapparatuur

Weet jij al precies welke apparatuur je in je keuken wilt? Of ben je nog aan het twijfelen? De adviseurs van Tieleman Keukens helpen je graag met het uitkiezen van jouw ETNA keukenapparatuur. Je kunt daarvoor altijd langskomen in onze showroom, waar een groot deel van deze apparatuur te vinden is. Je kunt ook samen met onze adviseur kijken naar alle mogelijkheden. We adviseren je om daarvoor een afspraak te maken, zodat we meer dan voldoende tijd voor je in kunnen plannen. We zijn benieuwd welke ETNA keukenapparatuur in jouw keuken komt te staan!

Meer informatie vindt u op: www.etna.nl´╗┐