Zwarte keuken met wit blad: een ontwerp met x-factor

Zwarte keuken met wit blad: een ontwerp met x-factor

Kan een keuken de zogenaamde x-factor hebben? Wel als u voor een zwarte keuken met een wit blad kiest! Een dergelijk design komt niet vaak voor, en juist daarom beschikt u over een zeer authentieke en exclusief ogende keuken.

Zwarte keuken met wit blad
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Een zwarte keuken met wit blad staat garant voor allure

Wij nemen u graag mee in onze verbeelding... U staat in een prachtige, strak vormgegeven keuken met een visgraatvloer en een matzwarte schuifpui. De keukenkasten zijn van luxe matzwart gespoten hout en het aanrecht beschikt over een luxe zwarte spoelbak met koperen kraan en een zwarte inductieplaat. Het aanrechtblad is gemaakt van hoogwaardig wit marmer en loopt naadloos over in een dito achterwand. De grepen op de keukenkasten zijn van precies hetzelfde koper als de kraan.

Bent u al verliefd? Wij in elk geval wel, want er zijn maar weinig keukens zo stijlvol als een zwarte keuken met wit blad. Wilt u een keuken met allure? Dan is een zwart-witte keuken een keuze waar u zeker geen spijt van krijgt.

Zwarte keuken met wit blad
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Hier moet u op letten bij een zwarte keuken met wit blad

Dat wij fan zijn van zwart-witte keukens heeft u inmiddels wel gemerkt. Maar we willen u er ook op wijzen dat een exclusief design risico’s met zich meebrengt. U moet namelijk over enig talent voor interieur en design beschikken om ervoor te zorgen dat uw keuken geen schril contrast vormt met de rest van het huis.

Om u een voorbeeld te geven: een zwarte keuken met wit aanrechtblad biedt beperkte mogelijkheden om uw keuken van landelijke decoratie te voorzien. En ook interieurstijlen zoals bohemian en riviera maison vormen niet altijd een goede combinatie met deze stijl.

Zwarte keuken met wit blad
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Kiest u voor een strakke zwarte keuken met wit aanrechtblad, dan kunt u deze het beste combineren met industriële producten en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan inbouwapparatuur in RVS, robuuste fabriekslampen boven uw kookeiland en weelderige bloemen of planten die uw keuken van verse allure voorzien.

De reden dat u een zwarte keuken met wit keukenblad niet zomaar kunt combineren met andere stijlen, is dat dit type keuken een zeer in het oog springend design heeft. Het design is als het ware bepalend voor uw woning. Ziet u dat als een kracht? Dan is dit keukentype een perfecte keuze voor u. Zeker in combinatie met de zojuist genoemde robuuste elementen.

Zwarte keuken met wit blad
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Zo maakt u uw zwarte keuken met wit blad nóg exclusiever

Een keuken kopen moet een feest zijn: dat is het motto van Tieleman Keukens. En voor zo’n feestje is een flinke dosis inspiratie geen overbodige luxe. Daarom geven wij u alvast enkele ideeën om uw keuze voor een luxueuze zwart-wit-keuken vorm te geven.

1. Bij een exclusieve keuken hoort exclusieve verlichting

Hippe spotjes, strakke ledstrips onder uw kookeiland of kleurrijke hue-lampen: verlichting is ook in de keuken een echte sfeerbepaler. Wist u bijvoorbeeld dat u een eenvoudige keuken van een luxe uitstraling kunt voorzien wanneer u de juiste verlichting gebruikt? En wist u dat een luxueuze keuken heel matig kan ogen als de verlichting niet op orde is? Bij een exclusieve keuken in zwart-wit, is exclusieve verlichting daarom een absolute must.

Zwarte keuken met wit blad
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

2. Een nóg strakker design door te koken zonder afzuigkap

Wat veel mensen niet weten is dat je anno vandaag geen afzuigkap meer nodig hebt in de keuken. Ik hoor u denken: krijg ik dan geen etensluchtjes? En gaat het brandalarm niet af? Op beide vragen kunnen wij u volmondig ‘nee’ antwoorden. En dat is te danken aan het hypermoderne Bora-afzuigsysteem.

Het Bora-afzuigsysteem zit volledig geïntegreerd in uw kookplaat. Dit systeem beschikt over een zelfreinigend filter, waardoor u geen aansluiting meer nodig hebt die naar buiten leidt. En het mooiste van alles is dat u geen afzuigkap meer nodig hebt. Dat scheelt een hoop ruimte, is lekker minimalistisch en maakt uw keukenontwerp nóg strakker en exclusiever.

Zwarte keuken met wit blad
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

3. Maximale allure met koperen stijlelementen in uw keuken

Als u dan toch voor een exclusieve zwarte keuken met wit blad kiest, kunt u het beste meteen voor een maximaal resultaat gaan. Wat écht prachtig is in combinatie met een dergelijke keuken, is het gebruik van koperen elementen. Daarmee doelen we niet alleen op een koperkleurig pannenset en koperkleurig bestek, maar ook op een met koper omhulde kraan, koperen keukengrepen en koperen lampen. Er zijn zelfs mensen die kiezen voor een exclusief koperkleurig aanrechtblad. Kortom: keuze genoeg!

Inspiratie opdoen? Bezoek onze showroom in Middelharnis Wilt u onze zwarte keukens met wit blad in het echt bewonderen? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showroom. U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze website en wij zorgen dat er een keukenadviseur voor u klaar staat. In onze showroom krijgt u rustig de tijd om rond te kijken, een 3D-design te laten maken van uw toekomstige keuken en alle mogelijke stijlen en materialen te ontdekken.

Maak een afspraak

Eerst nog wat extra inspiratie opdoen? Vraag ons magazine aan of creëer uw eigen unieke online stijlboek.

Zwarte keuken met wit blad
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek