Tieleman

De zekerheden van een Tieleman!

  
Wij begrijpen dat u bij de aanschaf van uw keuken de maximale financiële zekerheid wilt. U koopt immers niet iedere dag een keuken. Via onze unieke Tieleman-bankgarantie geven wij u dan ook vooraf deze 100% financiële zekerheid! Ook financiële garantie is een service behorend tot ons unieke totaalconcept! 

Met betrekking tot onze bankzaken werken wij graag samen met betrouwbare partners. Daarom werken wij sinds jaar en dag samen met de ING. Heeft u vragen over de Tieleman-bankgarantie, dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs! Klik hier voor de bankgarantie

Tieleman Service Concept
Tieleman Keukens staat al meer dan 55 jaar voor 100% kwaliteit; gewaarborgd door gerenommeerde leveranciers die aan onze hoge eisen voldoen. Door ons unieke Service Concept zelfs tot jaren na aankoop van uw keuken, onze eigen (service)monteurs en een eigen serviceafdeling, houden we complete controle over het gehele traject. Hierdoor wordt het kopen van een keuken echt een feest en kunt ook u volmondig ons streven naar die 100% zekerheid en klanttevredenheid beamen!

 Bij Tieleman Keukens koopt u een keuken met 100% zekerheid! Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.