Tieleman

Snaidero Way

  
Als het over moderne keukens gaat, dan is de Snaidero Way een keuken die gezien moet worden. Deze keuken is supermodern én ontzettend strak. Alles wat overbodig is in een keuken is weggelaten in de Snaidero Way. Dit alles zonder in te moeten leveren op de kwaliteit van de keuken. Die is namelijk, zoals je van het Italiaanse merk mag verwachten, van topniveau. 

De moderne Snaidero Way keuken

Het ontwerp van de Snaidero Way is modern en heeft een enorme focus op een uniek ontwerp. Hierdoor is de keuken prachtig om te zien. De keuken is zeer minimalistisch, maar bevat alles wat je nodig hebt. De Snaidero Way is één geheel, juist doordat overbodige accessoires en decoratieve elementen zoveel mogelijk zijn weggehaald. In het segment van de moderne keukens is dit toch wel één van de topstukken. 

Stel je eigen Snaidero Way keuken samen

Bij Tieleman Keukens kun je jouw keuken geheel naar wens samenstellen samen met één van onze keukenadviseurs. Aan de hand van jouw wensen stellen we Snaidero Way op zo'n manier samen dat deze aan al je wensen voldoet. Wil je jouw eigen keuken vormgeven, maak dan een afspraak in onze showroom of bij jou thuis. Wil je nog meer weten over de mogelijkheden op keukengebied, vraag dan gerust onze brochure aan. Wij sturen je deze kosteloos toe.