Tieleman

Schüller Bari

  
Het mooie keukenprogramma Bari van Schüller bestaat uit keukens met een natuurlijke inrichting, waardoor deze een rustige en harmonieuze uitstraling hebben. De uitvoeringen zoals op de foto's te zien, zijn slechts een selectie van wat er mogelijk is. De fronten kunnen namelijk in verschillende uitvoeringen geleverd worden, te weten pijnboom, beuken en diverse soorten eiken. Variatie alom!

Creëer rust met de Schüller Bari keukens

In het dagelijks leven hebben we het allemaal druk, druk, druk. Een plaats om even helemaal tot rust te komen, is dan meer dan welkom. Deze plek vind je in jouw Schüller Bari keuken. Een houten keuken zorgt voor een natuurlijke en harmonieuze uitstraling. Na een drukke werkdag is de keuken dé plaats om je rust te vinden. Het fijne is dat de Schüller Bari keukenlijn helemaal naar wens samen te stellen is. Je kunt dus je eigen droomkeuken creëren. Om een voorbeeld te noemen: je kunt zelf de werkhoogte van de keuken bepalen. Dat is natuurlijk ideaal.

Meer informatie over de Schüller Bari

Bij Tieleman Keukens mogen we regelmatig keukens van Schüller vormgeven, waaronder ook keukens uit de serie Schüller Bari. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs, zodat we ruim de tijd kunnen nemen om u van uitgebreid advies te voorzien. Wanneer je eerst nog meer inspiratie op wilt doen voor jouw nieuwe keuken, dan kun je onze keukenbrochure aanvragen. Deze staat boordevol keukeninspiratie!