RVS achterwand voor in de keuken

RVS achterwand voor in de keuken

Een RVS achterwand in de keuken staat chique, is hygiënisch en geeft uw keuken een industrieel uiterlijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een RVS achterwand in uw keuken? Of wilt u inspiratie opdoen? Vraag dan ons keukenmagazine aan.

Vraag het kosteloze Tieleman Keukenmagazine aan 

RVS achterwand
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Een RVS-plaat achter de kookplaat

U kunt ervoor kiezen om een RVS-plaat te gebruiken achter de kookplaat. Het voordeel is dat eventuele spetters gemakkelijk af te vegen zijn. In het geval van de Eggersmann Como (rechts) is het lijnenspel tussen de afzuigkap, de RVS-plaat en de oven erg bijzonder. 

RVS keuken van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Een hele spatwand van RVS

Een andere optie is om de gehele spatwand of backsplash van een RVS-plaat te voorzien. Dit kan een spannend effect geven, bijvoorbeeld in een keuken waar veel grijstinten zijn gebruikt. Of in combinatie met hoogglans zwart of wit.

RVS achterwand keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Inspiratie opdoen?

Wilt u voorbeelden zien van mooie keukens met RVS-achterwanden? Vraag het kosteloze brochurepakket van Tieleman Keukens aan.

Wist u dat we ook rvs keukens hebben die voor het grootste deel uit dit unieke materiaal bestaan? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van RVS? U bent van harte welkom in onze showroom. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben raden wij u aan vooraf een afspraak te maken. 

Maak een afspraak