Quooker Flex met uittrekbare slang

Quooker Flex met uittrekbare slang

De Quooker Flex met uittrekbare slang is een exclusieve alles-in-één kraan met flexibele uittrekbare slang. Ideaal voor meer wendbaarheid en gemak in de keuken. De Quooker wordt steeds geliefder in Nederland en wordt zelfs al in één op de vijf keukens geplaatst. Kortom: de Quooker nestelt zich in rap tempo in onze huishoudens.

Vraag ons kosteloze keukenmagazine aan -->

Quooker Flex met uittrekbare slang

Hoe vaak overkomt het u dat u de spoelbak wilt schoonmaken maar niet bij de hoekjes kunt komen? De Quooker Flex is uitgerust met een soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Zo kunt u ook gemakkelijk bij de hoekjes van de spoelbak komen. Naast het schoonmaken van de spoelbak is het bijvoorbeeld ook gemakkelijk wanneer u een grote snijplank hebt die u af moet spoelen.

Quooker Flex
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
De voordelen van de Quooker Flex

Het grote voordeel van de Quooker Flex is de uittrekbare slang, maar daarnaast heeft de Quooker ook nog een aantal andere voordelen. Belangrijke voordelen zijn het besparen van tijd, energie, water en ruimte. Ook de veiligheid staat voorop bij deze Quooker. Zo kan de uittrekbare slang bijvoorbeeld niet gebruikt worden met kokend heet water.

Wanneer de slang tijdens het gebruik van het kokend hete water wordt uitgetrokken, zal de kraan direct stoppen. Dit is de kokendwater-stop die als veiligheid is ingebouwd. De uitloop van de kraan is dubbelwandig waardoor de kraan bij gebruik van kokend heet water niet heet wordt. De druppelvormige straal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is.

Lezen: met deze tips maakt u uw keuken stijlvoller -->

Quooker Flex
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Bewonder de Quooker Flex bij Tieleman Keukens
Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De Quooker Flex is maar in één uitvoering verkrijgbaar. Dit omdat de uittrekbare slang voldoende ruimte nodig heeft om weggewerkt te worden. De ronde uitloop is wel verkrijgbaar in chroom of roestvrij staal. Naast de keuze van chroom of RVS, kan ook de inhoud van het reservoir naar eigen wens worden samengesteld. De Quooker Flex is leverbaar met een reservoir van 3 en 7 liter. Kom naar dé keukenshowroom van Nederland om deze Quooker Flex te bekijken. Maak een afspraak bij Tieleman Keukens en kom de Quooker bewonderen.Ook interessant: 5 tips voor de aanschaf van een nieuwe keuken -->