Tieleman

Kleuren en fronten Keller Keukens

  

In de showroom van Tieleman Keukens vindt u naast de keukenopstelling van onze partner Keller Keukens ook een speciale inspiratiewand vol met de kleuren en fronten van Keller, ontworpen in samenwerking met Tieleman. Kijk, voel, beleef en vergelijk materialen, kleuren, stjilen en kom tot uw unieke droomkeuken op maat.

Vraag het gratis Tieleman Keukenmagazine aan

 

Kleuren en fronten van Keller

Zoekt u nieuwe fronten en weet u nog niet goed welke? Er is eindeloos veel keus op het gebied van fronten. Er is ontzettend veel keus aan materialen, vormen en motieven. Daarnaast zijn fronten in allerlei kleuren beschikbaar.
Op de website van Keller keukens vind je de totale kleurencollectie.´╗┐

Keller Keukens kleurencollectie

 

Keller Keukens Kleurencollectie

 

Tips voor het kiezen van fronten

Omdat er zoveel keuzes mogeljk zijn als het om fronten gaat, geven wij u 4 tips voor het kiezen van fronten. 

  • Tip 1: Kies eerst de kleur: kies de kleur die u mooi vindt. Maar onthoudt ook dat bepaalde kleuren de ruimte kleiner of juist groter laten lijken. 
  • Tip 2: Bepaal het ontwerp: U kunt kiezen uit diverse designs, varierend van landelijk tot strak
  • Tip 4: Kies het materiaal: Geeft u de voorkeur aan massief hout? Of heeft u liever MDF of spaanplaat?
  • Tip 5: De afwerking van de fronten: De fronten kunnen afgewerkt worden met fineer (in het geval van hout), kunststof, lak of folie

 

Frontenwand van Tieleman Keukens by Keller


Meer weten?

Wilt u meer weten over fronten en kleuren van Keller keukens? U bent van harte welkom in onze showroom om met eigen ogen de frontenwand van Tieleman Keukens by Keller te zien. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken. 

Maak een afspraak