Tieleman

Kiezen voor kwaliteit

  
Kies je voor Tieleman, dan kies je voor kwaliteit! Bij aankoop van een Tieleman Keuken kies je niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en zelf opgeleide monteurs.
 
Daarnaast kies je voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil te veel betalen. Kies je bij Tieleman Keukens voor een voordelige keuken, dan nog staat kwaliteit voorop. Helaas geldt dat in deze markt niet voor iedereen...

Laat je niet misleiden!

Ga niet alleen op de prijs af. Vaak blijkt zo'n ‘eenmalige aanbieding’ of die keuken met ‘superkorting’ een nachtmerrie als deze van aanzienlijk mindere kwaliteit blijkt te zijn of de montage niet behoorlijk wordt uitgevoerd. Hiervan zijn helaas maar al te veel voorbeelden bekend.

Eerlijkheid!
Tieleman Keukens streeft ernaar om, na inventarisatie van het wensenpakket, voor elke klant een keuken samen te stellen binnen het gewenste budget. Wel vinden we een vast prijsbeleid van groot belang. Daarmee krijgt iedere klant dezelfde kortingen zonder handjeklap. Dit geeft zekerheid en is gebaseerd op eerlijkheid.

Betrouwbaarheid!
Je wilt zorgeloos genieten bij de aanschaf van je nieuwe keuken. Net als wij, wil je hierbij geen onzekerheden. Gewoon een keuken zonder twijfel! Voor wie absolute zekerheid wil, biedt Tieleman Keukens de mogelijkheid van een bankgarantie.

De Tieleman-Bankgarantie
Wij begrijpen dat je bij de aanschaf van je keuken de maximale financiële zekerheid wilt. Je koopt immers niet iedere dag een keuken. Via onze unieke Tieleman-bankgarantie geven wij je dan ook vooraf deze 100% financiële zekerheid! Ook financiële garantie is een service behorend tot ons unieke totaalconcept! Met betrekking tot onze bankzaken werken wij graag samen met betrouwbare partners. Daarom werken wij sinds jaar en dag samen met de ING. Heb je vragen over de Tieleman-bankgarantie dan kun je contact opnemen met één van onze adviseurs!

Tieleman Service Concept
Tieleman Keukens staat al 50 jaar voor 100% kwaliteit; gewaarborgd door gerenommeerde leveranciers die aan onze hoge eisen voldoen. Door ons unieke Service Concept zelfs tot jaren na aankoop van jouw keuken. Eigen (service)monteurs en een eigen serviceafdeling houden complete controle over dit traject. Hierdoor wordt het kopen van een keuken echt een feest en kan ook jij volmondig ons streven naar die 100% zekerheid en klanttevredenheid beamen!

Bij Tieleman Keukens koop je een keuken met 100% zekerheid!´╗┐´╗┐

´╗┐´╗┐

´╗┐