Keukentoebehoren

Keukentoebehoren

De keuken is de ruimte waar we veel tijd doorbrengen. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over de indeling van de ruimte en wat u wel en niet in de keuken wilt hebben. Een keuken bestaat uit verschillende onderdelen die de keuken compleet maken.

Aanrechtbladen

Een aanrechtblad is één van de belangrijkste onderdelen van een keuken. Een aanrechtblad wordt het meeste gebruikt en is daarom belangrijk dat deze van een goede kwaliteit is. Ook op het gebied van aanrechtbladen is er voldoende keus in materiaal. Zo kunt u kiezen uit een aanrechtblad van natuursteen, beton(look), graniet, glas, roestvrij staal, dekton, keramiek, marmer, composiet en hout. 

Aanrechtbladen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Achterwand

Vroeger was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand. Maar tegenwoordig is er zoveel keus als het gaat om een achterwand. De achterwand bepaalt mede de sfeer en het karakter van de keuken. Voorbeelden van achterwanden zijn bijvoorbeeld een gestuukte en geverfde achterwand, RVS achterwand, achterwand van glas, kunststof achterwand of foto als achterwand. Lees meer over de mogelijkheden van een achterwand.

Houten achterwand
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keukenapparatuur

Sommige keukenapparatuur mogen zeker niet ontbreken in een nieuwe keuken. Denk hierbij aan een koelkast, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap. Dit zijn de must haves in een keuken. De categorie nice to haves zijn apparaten die fijn zin om te hebben, maar niet geheel noodzakelijk zijn. Zo is bijvoorbeeld een Quooker heel fijn om te hebben. Met een Quooker heeft u binnen één seconde kokend water. Ook een stoomoven is een luxe apparaat om te hebben. De stoom zorgt voor het behoud van de intense en natuurlijke smaak van gerechten.

Miele keukenapparatuur
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Accessoires

Onder keukenaccesoires verstaan we onder andere een kraan en spoelbak. Accessoires die echt onmisbaar zijn in de keuken. Een kraan en spoelboek zijn onderdeel van de keukenstijl. Ook verlichting, opbergsystemen, afvalemmers, stopcontacten horen bij de accessoires voor de keuken.

Accessoires kunnen ook accesoires zijn als aankleding van de keuken. Bij het inrichten van de keuken horen natuurlijk leuke woonaccessoires. Zonder accessoires in de keuken is de keuken kaal en minder gezellig. Accessoires zijn toch wel de finishing touch van de keuken.

Spoelbak en kraan
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kom langs in onze unieke keukenshowroom

Geplaatste Tieleman-keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek