Keukens Zuidland

Keukens Zuidland

Biedt uw woning in Zuidland u bijna alles wat u wenst, maar bent u nog wel op zoek naar een fraaie keuken? Dan zult u toch eens een keer een bezoek moeten brengen aan Tieleman Keukencentrum. We sommen voor u op waarom een showroombezoek voor u zeker succesvol zal zijn.

De voordelen van Tieleman Keukens voor u op een rij

Tieleman Keukens is een keukenspeciaalzaak en een familiebedrijf dat zich al 56 jaar toelegt op het verkopen van keukens. In de historie van Tieleman Keukens is te lezen hoe dit familiebedrijf zich ontwikkeld heeft tot een moderne keukenspeciaalzaak, die door klanten geroemd wordt en die ook regelmatig in de prijzen valt. Dit komt onder meer door de volgende pluspunten van ons bedrijf:

 • De klantgerichte service: bij Tieleman Keukens nemen de keukenadviseurs echt de tijd voor u en gaan ze samen met u de zoektocht naar uw droomkeuken aan.
 • De kwaliteit: Alle keukens zijn kwalitatief hoogwaardig en van vaste leveranciers. De keukens gaan lang mee en bovendien is elke keuken volledig naar uw eigen smaak vorm te geven.
 • Het grote assortiment: Voor elk type woning en elke woonstijl treft u hier meerdere passende keukens aan. Zo kunt u zelf kiezen en vind u gegarandeerd wat u zoekt!
 • De aflevering: Tieleman Keukens bezorgt met een eigen servicedienst door heel Nederland keukens. Een eigen montagedienst kan de keukens vervolgens bij u in Zuidland installeren en gebruiksklaar maken.
 • Garantie en zekerheden: Bij Tieleman Keukens ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe keuken een lange garantie op deze keuken en de specifieke keukenapparatuur. Daarnaast profiteert u van bepaalde zekerheden.

Vanuit Zuidland heeft u nog een extra voordeel bovenop de bovenstaande voordelen. Dat is namelijk dat onze keukenzaak op een korte reistijd van uw woning ligt. Zo bent u heel rap en snel in de showroom.

Showroom Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Een eiland lager treft u de béste keukenzaak van Nederland

Vanuit Zuidland en het eiland Voorne-Putten hoeft u slechts een eiland lager te gaan om bij Tieleman Keukens uit te komen. Op het eiland Goeree-Overflakkee treft u namelijk onze keukenshowroom aan. De reistijd naar Middelharnis bedraagt maar 40 minuten. U volgt simpelweg de N494, de N57 en de N215.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Haal het maximale uit uw bezoek aan onze keukenspeciaalzaak

Een dagje Tieleman Keukens is een beleving, want keukens zijn een feest om naar te kijken. We hebben daarom ruim 70 showmodellen voor u klaarstaan. De verschillende keukenstijlen en opties kunnen goed afgewogen worden als u uw bezoek combineert met een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Deze keukenspecialist weet al uw vragen te beantwoorden en kan u uitleg geven over alle mogelijkheden per keuken. Via de livingwall en VR is het tevens mogelijk om bij ons al vooraf te zien hoe een keuken in uw woning in Zuidland zal staan. Het is overigens ook mogelijk om uw eigen keuken vooraf al te ontwerpen. Dit ontwerp kunt u bij uw bezoek meenemen en aan de keukenspecialist laten zien. Het handigste is om uw afspraak te maken en uw bezoek aan ons kenbaar te maken. Er staat dan gelijk een keukenspecialist voor u ter beschikking.

LivingWall Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
VR Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Tieleman Keukens is voor iedereen een prettig dagje uit

Culinair gezien is Tieleman Keukens ook echt een dagje uit. U kunt bij ons namelijk proeven wat er allemaal gekookt en gemaakt kan worden met de keukens. Werelds-In-Side is onze lunchroom. Daar kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. En, terwijl u een keuken uitzoekt hoeven u kinderen zich niet te vervelen. Inpandig beschikt Tieleman Keukens namelijk over playstations, een speelhoek en een eigen bioscoop. Dat geeft uren speelplezier, zodat u op uw gemak naar keukens kunt kijken!

Speelhoek Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Lunchroom Werelds In-Side
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Hoe beoordelen andere klanten ons?

Om te lezen hoe klanten die u voorgingen Tieleman Keukens beleven, kunt u op de website Opiness alvast alle reviews lezen. In deze reviews worden ons prijsniveau, de prijs/kwaliteit, het personeel, het assortiment, de service en onze aanbiedingen meegewogen in de totale beoordeling. 

Heeft u nog vragen?

Als er bij u op dit moment vragen zijn, aarzel dan niet om deze te stellen. We beantwoorden namelijk graag al uw praktische vragen en delen graag onze expertise over keukens met u. Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben.

Maak een afspraak