Tieleman

Keukens Schouwen-Duiveland

  

Vanuit Schouwen-Duiveland komt u via de provinciale weg N59 en de N215 bij de mooiste keukenzaak van Nederland, Tieleman Keukens. Binnen 30-45 minuten staat u in onze showroom waar u meer dan 70 keukens vindt! Een keuken kopen op Schouwen-Duiveland doet u bij Tieleman Keukens!

 

Keukens voor iedereen!
De keukens die u in de showroom vindt zijn zeer divers. Van strakke en moderne keukens tot nostalgische keukens, u vindt het allemaal bij Tieleman Keukens. Wanneer u een keuken aan wilt schaffen in Zierikzee, Bruinisse of Burgh-Haamstede komt u naar ons! Naast complete keukens aanschaffen is ook het renoveren van uw keuken geen enkel probleem voor onze monteurs. Vooraf geven wij duidelijk advies over het al dan niet renoveren van keukens in Schouwen-Duiveland. Mocht u vragen hebben over één van onze keukens, neem dan direct contact met ons op!

 

Keuken kopen Schouwen-Duiveland
Wordt ook een tevreden klant van Tieleman Keukens en schaf een keuken aan! Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan. `Bij Tieleman een keuken kopen is een feest! De verkoper heeft ons heel goed geadviseerd en was prettig geïnteresseerd. Ook naderhand wordt er voor het plaatsen goed ter plekke gekeken of alle maten wel kloppen en de keuken gaat passen. Tieleman is een aanrader.` Deze klant heeft met plezier een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. U kunt ook een tevreden klant worden van Tieleman Keukens op Schouwen-Duiveland. Bezoek onze showroom!

 

Naast goede recensies van klanten hebben wij ook al verschillende prijzen gewonnen. Een voorbeeld hiervan is de ING Retail Publieksprijs voor Beste Zelfstandige Winkel 2012. Een teken dat klanten tevreden zijn bij Tieleman Keukens. Dit is erg belangrijk. Ook wanneer u een keuken op Schouwen-Duiveland aan wilt schaffen.

 

Meer weten over Tieleman Keukens of over ons keukenaanbod? Neem contact met ons op! Inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan.