Keukens Schouwen-Duiveland

Keukens Schouwen-Duiveland

Zoekt u een keuken voor uw woning in Schouwen-Duiveland? Bij Tieleman Keukens vindt u een grote showroom met meer dan 70 keukens. Vanuit Schouwen-Duiveland komt u via de provinciale weg N59 en de N215 bij de mooiste keukenzaak van Nederland, Tieleman Keukens. Binnen 30-45 minuten staat u in onze showroom waar u meer dan 60 keukens vindt! Een keuken kopen op Schouwen-Duiveland doet u bij Tieleman Keukens!

Vraag kosteloos het Tieleman Keukenmagazine aan

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keukens voor iedereen!

De keukens die u in de showroom vindt zijn zeer divers. Van strakke en moderne keukens tot nostalgische keukens, u vindt het allemaal bij Tieleman Keukens. Wanneer u een keuken aan wilt schaffen in Zierikzee, Bruinisse of Burgh-Haamstede komt u naar ons! Naast complete keukens aanschaffen is ook het renoveren van uw keuken geen enkel probleem voor onze monteurs. Vooraf geven wij duidelijk advies over het al dan niet renoveren van keukens in Schouwen-Duiveland. Mocht u vragen hebben over één van onze keukens, neem dan direct contact met ons op!

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keuken kopen Schouwen-Duiveland

Wordt ook een tevreden klant van Tieleman Keukens en schaf een keuken aan! Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan. "Bij Tieleman een keuken kopen is een feest! De verkoper heeft ons heel goed geadviseerd en was prettig geïnteresseerd. Ook naderhand wordt er voor het plaatsen goed ter plekke gekeken of alle maten wel kloppen en de keuken gaat passen. Tieleman is een aanrader." Deze klant heeft met plezier een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. U kunt ook een tevreden klant worden van Tieleman Keukens op Schouwen-Duiveland. Bezoek onze showroom!

Een dagje Tieleman Keukens is een dagje uit

Een bezoek aan Tieleman Keukens is niet zomaar een bezoek aan een keukenshowroom. Het is een ontspannen dagje uit. In onze prachtige showroom kunt u rustig rondkijken en u laten adviseren over keukens in elke stijl. Neemt u gerust uw kinderen mee. Uw kinderen kunnen zich uren vermaken in de speelhoek, met de PlayStations en in de indoor bioscoop.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Heeft u trek gekregen? U kunt in onze lunchroom, Werelds In-Side, terecht voor een heerlijk kopje koffie en een uitgebreide lunch. Hier kunt u alle indrukken van deze dag nog eens rustig doornemen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Hoge klantwaardering

Naast goede recensies van klanten hebben wij ook al verschillende prijzen gewonnen. En worden we gewaardeerd met een 9,1 op website Opiness.nl. Een teken dat klanten tevreden zijn bij Tieleman Keukens. Dit is erg belangrijk. Ook wanneer u een keuken op Schouwen-Duiveland aan wilt schaffen.

Meer weten over Tieleman Keukens?

Meer weten over Tieleman Keukens of over ons keukenaanbod? Neem contact met ons op! U bent ook van harte welkom in onze showroom. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken.

Maak een afspraak