De beste keukenzaak van Roosendaal en omstreken

De beste keukenzaak van Roosendaal en omstreken

Bent u op zoek naar een keukenzaak in de omgeving van Roosendaal? Tieleman Keukens heeft de mooiste keukens in de showroom van topmerken als Keller, Eggersmann, Schüller en Next125. Kiest u voor een nostalgische keuken? Of een tijdloos model? Of houdt u van greeploos en modern? Tieleman Keukens heeft een keuken voor iedere keukenstijl. Geheel op maat en naar wens gemaakt.

Vraag kosteloos ons Tieleman Keukenmagazine aan

Dagje uit voor het hele gezin

Is het de moeite waard om vanuit Roosendaal naar Tieleman Keukens te gaan? Ja! Een dagje naar Tieleman Keukens is een dagje uit voor het hele gezin. Voor kinderen is er ook genoeg te doen! Zo hebben wij een bioscoop, een gameroom met PlayStations en een speelhoek. De kids vervelen zich geen minuut.

Speelhoek Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Bioscoop Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Werelds In-Side, onze lunchroom

U kunt de keukens in de showroom bekijken, maar tegelijkertijd ook een hapje eten in de lunchroom of een bezoek brengen aan de sfeervolle binnentuin. Onder het genot van een kopje heerlijke koffie of allerlei culinaire hoogstandjes, kunt u de indrukken van de dag nog eens doornemen.

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Kom naar onze keukenshowroom vanuit Roosendaal

Vanuit Roosendaal bent u in slechts 30 minuten in Middelharnis. Wanneer u met de auto komt, dan kunt u kosteloos parkeren op onze grote parkeerplaats. Gaat u met het openbaar vervoer? Dan kunt u vanaf het station van Roosendaal met de bus naar Middelharnis reizen. U moet dan twee keer overstappen, namelijk in Dinteloord en in Numansdorp. De totale reistijd bedraagt 1,5 uur.

Kaart Roosendaal naar Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Woont u in de omgeving Roosendaal en bent u op zoek naar een nieuwe keuken voor in uw woning? Zoek niet verder en kom een dagje naar de mooiste keukenshowroom van Nederland! Tieleman Keukens is al drie keer uitgeroepen tot Beste Keukenzaak van Nederland en daarnaast hebben wij een positieve klantenwaardering van een 9,1 op Opiness!

Voordat u naar onze showroom komt, kunt u alvast ons kosteloze magazine aanvragen. In dit pakket zit een leuk presentje! Wilt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken.

Maak een afspraak

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek