Tieleman

De beste keukenzaak van Roosendaal e.o.

  

Ben je op zoek naar een keukenzaak in de omgeving van Roosendaal? Tieleman Keukens heeft de mooiste keukens in de showroom van topmerken als Keller, Eggersmann, Schüller en Next Line. Kies je voor een nostalgische keuken? Of een tijdloos model? Of houd je van greeploos en modern? Tieleman Keukens heeft een keuken voor iedere keukenstijl. Geheel op maat en naar wens gemaakt.

Vraag ons gratis Tieleman Keukenmagazine aan

Dagje uit voor het hele gezin

Is het de moeite waard om vanuit Roosendaal naar Tieleman Keukens te gaan? Ja! Een dagje naar Tieleman Keukens is een dagje uit voor het hele gezin. Voor kinderen is er ook genoeg te doen! Zo hebben wij een bioscoop, een gameroom met PlayStations en een speelhoek. De kids vervelen zich geen minuut.

Speelhoek Tieleman Keukens

Werelds In-Side, onze lunchroom

Je kunt de keukens in de showroom bekijken, maar tegelijkertijd ook een hapje eten in de lunchroom of een bezoek brengen aan de sfeervolle binnentuin. Onder het genot van een kopje heerlijke koffie of allerlei culinaire hoogstandjes, kunt u de indrukken van de dag nog eens doornemen. 

Werelds In-Side lunchroom Tieleman Keukens

Werelds In-Side lunchroom Tieleman Keukens

Kom naar onze keukenshowroom vanuit Roosendaal

Vanuit Roosendaal ben je in slechts 30 minuten in Middelharnis. Wanneer je met de auto komt, dan kun je kosteloos parkeren op 

onze grote parkeerplaats. Ga je met het openbaar vervoer? Dan kun je vanaf het station van Roosendaal met de bus naar Middelharnis reizen. Je moet dan twee keer overstappen, namelijk in Dinteloord en in Numansdorp. De totale reistijd bedraagt 1,5 uur.

Woon je in de omgeving Roosendaal en ben je op zoek naar een nieuwe keuken voor in jouw woning? Zoek niet verder en kom een dagje naar de mooiste keukenshowroom van Nederland! Tieleman Keukens is al drie keer uitgeroepen tot Beste Keukenzaak van Nederland en daarnaast hebben wij een positieve klantenwaardering van een 9,0 op Opiness!

Tieleman Keukens

Voordat je naar onze showroom komt, kun je alvast het kosteloze brochurepakket bestellen. In dit pakket zit een leuk presentje! Wilt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken.

Maak een afspraak